USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Отримав понад 4 тис. доларів: судитимуть посадовця сільради на Волині

27 Червня 2023 16:52
Отримав 4400 доларів неправомірної вигоди – судитимуть посадовця Підгайцівської сільської ради.

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури.

Прокурори Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення начальником одного з відділів Підгайцівської сільської ради Луцького району зловживання впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 4400 доларів США за вплив на посадових осіб та депутатів сільської ради щодо прийняття ними рішень про об’єднання трьох земельних ділянок в одну, а також про подальшу зміну її цільового призначення з земель для ведення особистого селянського господарства на землі комерційного призначення.

Від посади обвинувачений відсторонений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юра Показати IP 28 Червня 2023 19:23
А коли вже Бабулу Ігора зловлять цікаво як він буде плакати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus