USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Палають будинки, завод, а сильний вітер заважає гасити полум'я: в Росії спалахнули масштабні пожежі

6 Травня 2022 18:10
У Росії в Омській області спалахнули масштабні пожежі. Там горять ліси, суха трава, будинки та завод.

Вогонь швидко поширюється, оскільки в цьому регіоні ще й сильний вітер. Через це місцева влада ввела в області режим надзвичайного стану.

Про це повідомляють регіональні російські видання, місцеві телеграм-канали та МНС РФ, передає ТСН.

Як зазначається, в місті Омськ суха трава спалахнула одразу в 4 місцях. Також на 12 локаціях в Омському районі палають ліси площею орієнтовно 10 гектарів.

Суха трава на території Омської області горить у селищах Магістральне, Зелене та селі Ребрівка. А у місті Називаєвську вогонь дістався до будинків. Відомо, що горить вже 20 житлових будинків та 9 нежитлових.
Російські пожежники тривалий час не можуть ліквідувати займань через сильний вітер, через що вогонь швидко поширюється. У МНС РФ причиною пожеж називають необережне поводження з вогнем. Загалом росіяни гасять пожежі в 130 місцях. Разом з тим жителів Омської області «заспокоюють», що схожа ситуація і в інших регіонах РФ.

Та і це ще не все: в Омську місцеві жителі у телеграм-каналах бідкаються на пилову бурю, через що на вулиці неможливо перебувати. Також у цьому місті чути запах горілого та з’явився смог.
Крім цього, в Омську горить місцевий маслосирзавод. Це сталось через коротке замикання. Уже згоріло 4 приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus