USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Папа Римський проповідуватиме в Інтернеті

26 Січня 2009 10:26
Глава Римської католицької церкви Бенедикт XVI має власний канал на популярному відео-хостингу YouTube. Офіційне оголошення про це представники Ватикану зробили у п’ятницю, 23 січня, – у перший день мовлення каналу Бенедикта XVI. Про це 26 січня інформують «Волинські Новини».У Ватикані зазначили, що рішення про відкриття каналу понтифіка на YouTube було прийнято для того, щоб «позначити присутність папи Римського в інтернеті». При цьому представники Святого престолу підкреслили, що новітні технології завжди були серед захоплень Бенедикта XVI, – пише Кореспондент.net.
 
Отож, на новому он-лайн телеканалі за підтримки «Гугла» транслюватимуть аудіо- та відео- записи Бенедикта XVI. Тож послухати Понтифіка зможе кожен інтернет-користувач. 
За інформацією офіційного сайту «Нового каналу», Ватикан уже понад десять років має власний сайт. Однак користувачі ним не надто задоволені – там незручний пошук, а інформація погано оновлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus