USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Парафіяни Ковельщини ходитимуть до нового храму

11 Лютого 2009 14:04
У селі Білашів Ковельського районного деканату освятили надбанні хрести для новобудови – храму Різдва Пресвятої Богородиці, бо тут саме покривають дах. Про це 11 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської єпархії УПЦ КП, богослужіння відправили районний декан протоієрей Іван Бонис, священики Віктор Домбровський (настоятель парафії), Василь Старевич.
Церкви в цьому селі ніколи не було, ходили молитися до сусіднього Рокитна, а кілька років тому влаштували тимчасову каплицю і взялися за зведення повноцінного храму.Серед вірян був і голова сільської ради Василь Касянчук, він і тримав одного з нових хрестів під час освячення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus