USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Параметри, на які варто орієнтуватися при виборі кондиціонера*

3 Липня 2020 16:16
Кондиціонер – одне з ключових обладнань для створення комфортного мікроклімату в квартирі, офісі або величезному торговому центрі. Коли на термометрі показник перевищує 20 градусів, саме час подумати, як врятувати себе від виснажливої ​​спеки. Тим паче, що багато моделей кондиціонерів будуть корисні і взимку, оскільки передбачають функцію обігріву. Час, коли таке обладнання могли дозволити собі одиниці, вже давно минув. Сьогодні виробники пропонують у тому числі й бюджетні варіанти, які за прийнятний цінник довго служать і якісно справляються зі своїми завданнями.

1 параметр – тип конструкції

Вибір залежить від особливостей приміщення. Найпопулярнішою є настінна спліт-система. Вона передбачає 2 блоки: внутрішній і зовнішній. Такий варіант легко вписується в інтер’єр будь-якої кімнати. Касетні підходять для приміщень з підвісними стелями, можуть монтуватися як в житлових, так і в комерційних приміщеннях. Мобільні кондиціонери мають перевагу в тому, що не вимагають як такої установки. Для зручності пересування вони оснащуються коліщатками. Якщо дозволяють особливості будівлі, то краще віддавати перевагу настінним кондиціонерам.

2 параметр – потужність

Потужність конструкції є одним з найважливіших показників, оскільки саме вона визначає, наскільки функціональним буде конкретний пристрій. Якщо віддати перевагу малопотужному обладнанню з метою економії, то воно не зможе охолодити приміщення занадто великої площі. Навпаки, зайва потужність спричинить зайві витрати на електроенергію. Стандартно вибирають 100 Вт на 1 кв. м, однак потрібно враховувати наявність вікон, техніки, яка виділяє тепло, і кількість осіб, які постійно перебувають в кімнаті.

3 параметр – додаткові функції

Головне завдання кліматичної техніки – охолодити. Однак виробники пішли далі і включили додаткові можливості. Наприклад, серед споживачів найбільшою популярністю користуються функції обігріву, вентиляції, автоматичний і нічний режими. Всі вони не є обов’язковими, але точно спрощують експлуатацію. Замовити відповідний кондиціонер можна тут. На вас чекає широкий асортимент кліматичного обладнання за найдоступнішими цінами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus