USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Паркам і скверам міста Луцька» придбають нову техніку

11 Лютого 2019 21:27
Комунальне підприємство «Парки та сквери міста Луцька» планує придбати трактор YTO-Х1204 за 1,35 мільйона гривень.

Відповідний тендер на придбання цієї моделі техніки або еквіваленту підприємство оголосило 11 лютого через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 27 лютого. Аукціон має розпочатися вже 28 лютого.

«Парки та сквери міста Луцька» хочуть купити трактор із ходозменшувачем із фронтальним навантажувачем вантажопідйомністю 1,5 тонни. У комплекті до транспортного засобу мають іти ківш, палетні вила та захват для колод.

Трактор має бути новим, без попередньої експлуатації.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема власних виробничих потужностей чи центрів обслуговування на території України, а також виконання аналогічного договору.

Також учасник повинен забезпечувати гарантійне та сервісне обслуговування транспортного засобу. Гарантійний термін на трактор має становити не менше 24 місяців із моменту введення в експлуатацію або 2000 мотогодин.

Транспортний засіб комунальному підприємству мають поставити до 25 березня 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus