USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Парки і сквери» можуть отримати новий розсадник у Торчині

14 Липня 2017 11:04
Ліквідація комунального підприємства «Зелене господарство м. Луцька» підходить до завершального етапу, а землі, яким користувалися на підприємстві хочуть отримати в КП «Парки і сквери».

Під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, архітектури та благоустрою, капітального будівництва, екології, транспорту та енергозбереження 14-го липня винесли питання про передачу майна зеленого господарства.

«У 2014 році розпочалася ліквідація зеленого господарство. На сьогодні в селищі Торчин Луцького району є гараж, складське та підвальне приміщення. Це майно використовували для ведення господарської діяльності. Останні три роки вони пустують. Тому, щоб остаточно ліквідувати комунальне підприємство - ці приміщення необхідно передати на "Парки та сквери". Також там є земельна ділянка десь до гектара, яка була в них на постійному користуванні, ми б хотіли на ній господарювати», - доповів в.о. директора КП «Парки і сквери» Богдан Федончук.

Члени комісії погодили передачу майна та рекомендували депутатам під час сесійного засідання прийняти відповідне рішення.

Окрім цього, заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук наголосив, що питанням отримання земельної ділянки для розсадника повинен займатися, першою чергою, керівник самого ж КП «Парки та сквери», і йому дали відповідне доручення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus