USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Парубій заборонив Лапіну виступати проти торгівлі з терористами, – Ігор Палиця

14 Березня 2017 16:34
Зі слів голови Волинської облради Ігоря Палиці, на прохання до нардепа від Луцька Ігоря Лапіна виступити на підтримку учасників блокади торгівлі з окупантами останній заявив, що проявляти таку позицію йому заборонив голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Про це йшлося під час позачергової сесії Волинської облради 14 березня.

В залі виступали активісти, які звернулись з проханням підтримати блокування торгівлі з окупантами. Серед них – самооборонівець, помічник народного депутата Лапіна Олександр Ніколайчук.

Ігор Палиця поцікавився в нього, як так може бути, що помічник нардепа виступає за блокаду ОРДЛО, в той час як його «шеф» заявляє, що блокадники – це мародери, вони лише піаряться на цій «темі» та заробляють гроші. Мовляв, чи не хоче учасник АТО Лапін виступити на підтримку своїх побратимів.

На що Ніколайчук заявив, що має право на власну думку. А посвідчення помічника дає йому можливість «активніше вирішувати певні питання та заходити в кабінети».

До слова, Ніколайчук балотувався у Луцьку міську раду за списком «Солідарності», проте не отримав мандату. Натомість, він є першим в списку на входження в міськраду, у випадку, якщо хтось з депутатів складе повноваження.

У відповідь голова облради заявив, що особисто просив Лапіна підтримати блокаду, на що той відповів, що йому це заборонив робити Андрій Парубій.

Нагадаємо, ветерани АТО і учасники блокади ОРДЛО вимагають в нардепа від Луцька Ігоря Лапіна пояснень за його слова про те, що на редутах буцімто пропускають контрабанду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
патріот волині Показати IP 14 Березня 2017 16:43
Чому того " сраколиза" Ніколайчука прихвостня БПП не вивели за того чуба із сесійного залу ? Він ходить з мандатом Лапіна для вирішення власних питань! Барига був і ним залишився! І ще лізе на трибуну! " Патріот" хренів! Гнати тих бариг Лапінських з Волині! Ганьба!
тепер все ясно! Показати IP 14 Березня 2017 17:04
А ще Парубій затиснув Лапіну щось дверима (пальці мабуть) і примусив їхати на мітинг проти блокади! То Лапін робив це під тяжкими тортурами! не карайте його!
Лом Показати IP 14 Березня 2017 17:30
Пі..арас на пі...сі, аж нічого покоментувати, обох на передок, а там судьба сама розсудить. Бог
1941—45 Показати IP 14 Березня 2017 20:23
Лапіну треба ЛАПИ повідривати -П:дар комуфляжний
Ростов Показати IP 15 Березня 2017 09:22
Парубий самый умный. У него и справка есть об этом.
олег Показати IP 15 Березня 2017 11:47
гнати того лапіна с*аною мітлою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus