USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Паспортисти Волині вже працюють з кримськими біженцями

27 Березня 2014 14:54
Кримчани, які змушені залишити півострів, можуть вклеїти фото або відновити втрачений паспорт у будь-якому відділенні державної міграційної служби, повідомляють у волинській прес-службі відомства.

У зв’язку із останніми подіями в Автономній Республіці Крим значна кількість українських громадян змушені залишити півострів та переїхати до материкової частини України.

Голова Державної міграційної служби України Сергій Радутний підписав роз’яснення територіальним органам ДМС стосовно можливості обслуговування з паспортних питань громадян, які зареєстровані в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, за місцем звернення на всій території України. Зокрема, йдеться про відновлення втраченого паспорта громадянина України, вклеювання до нього фотографій по досягненню 25- та 45-ти річного віку, заміну паспорта у зв’язку зі зміною прізвища та з інших причин.

Таким чином, зазначені категорії осіб можуть отримати паспортні послуги у найближчому підрозділі ДМС України за місцем прибуття.

Слід зазначити, що спрощення стосується лише громадян, зареєстрованих на Кримському півострові. Громадяни інших регіонів України можуть отримати зазначені послуги виключно за місцем проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 15:23
вже від цих новин починає нудити
Olha Показати IP 28 Березня 2014 14:10
Потрібно провести референдум з питанням:ЛЕГІТИМНИЙ ПРЕЗИДЕНТ ЯНУКОВИЧ ЧИ САМОЗВАНЕЦЬ ТУРЧИНОВ.Думаю,що цей референдум об'єднає всю Україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus