USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Патрульні Луцька врятували чоловіка без свідомості і 16-річну дівчину

24 Вересня 2017 10:57
Учора вдень надійшло повідомлення, що в будівельному вагончику по вулиці Глушець батько заявника не відповідає на телефонні дзвінки, і, можливо, з ним щось трапилось, оскільки має хворобу.

Аби врятувати чоловіка, інспектори проникли у вагончик, де виявили особу без свідомості, інформують у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Громадянин важко дихав та хрипів, очевидно, вночі у нього стався напад.

Патрульні повернули його набік та підтримували у боковому положенні, аби той не захлинувся. Через кілька хвилин прибули медики, які надали допомогу потрепілому та шпиталізували його в лікарню.

А вже ввечері, патрулюючи по вулиці Львівській, екіпаж помітив малолітню дівчину, яка зупиняла попутні автомобілі.

Полісмени поцікавились, чому вона перебуває сама в таку пізню пору. Спочаку дівчина вагалась, але потім розповіла, що приїхала в Луцьк з Локачинського району на зустріч з хлопцем – без грошей і документів.

Добратись назад самостійно особа змоги не мала, переночувати не було де, батьки також не могли її забрати. Тож патрульні проявили поліцейське піклування і доставили 16-річну дівчину додому, таким чином захистивши її від можливого нещасного випадку. З дитиною та батьками провели профілактичну бесіду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 24 Вересня 2017 17:05
Чому він у вагончику?
111 Показати IP 24 Вересня 2017 21:46
А та макака мала не знала,що їй додому потрібно доїхати,а де ж той "кавалєр" подівся!!!!
123 до 111 Показати IP 25 Вересня 2017 09:15
Видно кавалер не розплатився за інт*им. Навіщо піарите цих долбу?обів, дівчину могли підсадити на попутку, а не зніматися з маршруту патрулювання, можна подумати в Луцьку вже всю небезпеку подолали. Не патрульні а таксисти, а мене на дачу пвдкинете до Несвіча туди ближче чим в Локачинський район.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus