USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Патрульні розповіли, чому в Луцьку не працюють радари TruCAM

16 Червня 2020 14:25
Радари TruCAM на вулиці Конякіна і проспекті Відродження в Луцьку поки не працюють, адже тривають роботи зі встановлення відповідних дорожніх знаків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція збільшила кількість радарів TruCAM на дорогах. У Луцьку патрульні вимірюватимуть швидкість за допомогою радару TruCAM на вулиці Конякіна та проспекті Відродження.

Як повідомили в патрульної поліції Інформаційному агентству Волинські Новини, зараз тривають роботи зі встановлення відповідних дорожніх знаків, аби водії були попереджені про те, що на вказаних відрізках дороги ведеться фіксація перевищення швидкості.

Налагодити роботу радарів планують найближчим часом.

Фото – ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 16 Червня 2020 14:40
Поставте знаки на вїздах у місто, і тоді у всьому місті,на кожній вулиці. можна буде ловити швидкісних порушників.
Анонім до лучани Показати IP 16 Червня 2020 16:11
вчи ПДР
ангст Показати IP 16 Червня 2020 15:43
Можна просто поставити знаки попередужуючі про фіксацію перевищення швидкості, а камери вже не обов'язково. Тільки не пишіть про це в новинах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus