USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Нагородили патрульних, які врятували лучанина від загибелі

9 Червня 2017 22:33
Керівники Головного управління Нацполіції в області привітали патрульних, які врятували хлопця, який намагався покінчити життя самогубством, повідомили у патрульній поліції Луцька.

Сьогодні до Управління патрульної поліції в м. Луцьку завітали керівники Головного управління Нацполіції в області, аби відзначити інспекторів, які врятували життя 21-річному юнакові 4 червня. Нагадаємо, той хотів вистрибнути з вікна багатоповерхівки, але його встигли схопити за руки, а потім затягнули всередину. Після порятунку молодий чоловік подякував патрульним.

Начальник ГУНП, генерал поліції третього рангу Петро Шпига та його заступники Володимир Солоненко і Сергій Козак привітали патрульних поліцейських Сергія Лігу, Сергія Цигульова, Ігоря Воронова та Віктора Бубала, відзначили, що вони відмінно виконують службові обов’язки та вручили їм цінні подарунки – годинники.

«Те, що ви врятували життя людини, - заслуговує на увагу та повагу як Національної поліції, так і суспільства. Бажаємо вам в подальшому так само сумлінно нести службу, підвищувати авторитет поліції та рівень довіри з боку людей. Майбутнє поліції – за такими, як ви. Бажаю вам успіхів, благополуччя в родинах і кар’єрного росту», - сказав Петро Шпига.

Керівник ГУНП також відзначив злагоджену роботу полісменів в момент порятунку хлопця і те, що вони діяли швидко та професійно.

«Це гідний приклад того, яким повинен бути поліцейський», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 9 Червня 2017 23:11
Молодці,хлопці !!! Радий за вас !!!!!!!!
Кіндрат Панасович Показати IP 10 Червня 2017 00:15
"Нагадаємо, той хотів вистрибнути з вікна багатоповерхівки, але його встигли схопити за руки, а потім затягнули всередину. Після порятунку молодий чоловік подякував патрульним." - передумав після того як вистрибнув?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus