USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Пенсіонер з Волині просив у влади сприяння в афері?

3 Березня 2009 15:01
Під час особистого прийому в голови Волинської ОДА Миколи Романюка лучанин просив губернатора допомогти в тому, щоб не забрали гуманітарне авто його померлої дружини, – інформує 3 березня репортер «Волинських Новин».
На прийом до голови облдержадміністрації звернувся лучанин, який просив посадовця посприяти у тому, аби авто, зареєстроване на його дружину, перейшло у власність його зятя – працівника податкової, який стоїть на черзі на таке ж гуманітарне авто.
Микола Романюк запросив до обговорення цього питання начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимира Кеца.
За словами Володимира Кеца, ця справа має кримінальний зміст. Оскільки автівкою громадяни заволоділи злочинним шляхом. «Дозвіл на отримання транспорту ця родина отримала у квітні 2007. Як свідчить свідоцтво про смерть, дружина скаржника померла у травні того ж року. Однак на остаточне оформлення документів у червні прийшла якась жінка з паспортом померлої. А свідоцтво про смерть до РАГСу потрапило лише у вересні. Тоді ж про аферу стало відомо і нам», – розповів пан Кец.
Чоловік на таке роз’яснення начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи нічого не відповів, зсилаючись на те, що це було давно і він був у скорботі, тому і нічого не пам’ятає.
«Справа перебуває на обліку СБУ, прокуратури та Міністерства. Єдиним вирішенням є те, що родина сплатить вартість розмитнення, тоді автомобіль залишиться у нинішніх власників»,– зазначив пан Кец.
Однак лучанин не здавався і намагався просити посадовців залишити авто зятеві. Голова ВОДА Микола Романюк сказав пенсіонеру залишити кабінет, аргументуючи це тим, що він «не терпить брехні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Березня 2009 15:21
Все повинно бути справедливо,але вдавана розумілість характерна як і посадовцям,так і простим людям..
Сонце Показати IP 3 Березня 2009 15:37
Такі чудні люди бувають..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus