USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Пентагон незабаром припинить активні дії в Лівії

22 Березня 2011 15:32
Коаліційні сили незабаром припинять активну фазу військових операцій у Лівії.

Про це повідомив у вівторок, 22 березня, глава Пентагону Роберт Гейтс після зустрічі зі своїм російським колегою Анатолієм Сердюковим, - пише "Кореспондент" .

"Військові операції, які зараз активно ведуться в Лівії, будуть різко скорочені через кілька днів", - цитує Гейтса агентство РИА Новости.

Глава Пентагону також заявив, що майбутнє Лівії повністю залежить від самого лівійського народу: "Майбутнє Лівії - справа самого лівійського народу, йому самому вирішувати". Гейтс зазначив, що війська коаліції зроблять все можливе, щоб уникнути жертв мирного населення. За його твердженням, всі цілі, з якими завдаються удари, розташовані далеко від мирних громадян.

У свою чергу глава Міноборони РФ заявив, що позиція Росії щодо недопущення загибелі мирного населення в Лівії доведена до США.

"На жаль, останні події показують, що в Лівії почалися реальні бойові дії. В результаті яких постраждали цивільні об'єкти, загинули мирні жителі. Цього допускати було не можна. Нашу позицію ми довели до наших американських колег", - сказав Сердюков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus