USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перед судом постануть учасники стрілянини на Волині, які чинили опір поліції

21 Лютого 2020 15:05
Судитимуть чотирьох мешканців села Карпилівка Ківерцівського району, які чинили опір працівникам поліції та завдали поліцейським легких тілесних ушкоджень, інформує прокуратура Волині.

Події вечора 11 вересня 2019 року у селі Карпилівка мали неабиякий розголос на Волині. У ході конфлікту між мешканцями села та правоохоронцями працівник поліції застосував табельну вогнепальну зброю. Унаслідок інциденту двоє поліцейських із тілесними ушкодженнями та двоє громадян із вогнепальними пораненнями були госпіталізовані.

Згодом слідство з'ясувало, що неодноразово перед тим поліцейські Ківерцівського відділу поліції за порушення Правил дорожнього руху зупиняли автомобілі, водії яких – мешканці села Карпилівка – відмовлялися надавати правоохоронцям будь-які документи, а потім взагалі сідали в авто і починали втікати.

Переслідування автомобіля правопорушника закінчувалося конфліктом між правоохоронцями, водієм та його односельцями, які поспішали втрутитися у ситуацію.

Увечері 11 вересня в ході такого конфлікту працівник поліції застосував табельну зброю, здійснивши попереджувальні постріли вгору та потім вистріливши у нападників.

Тепер чотирьох громадян обвинувачують у вчинені опору працівникам поліції та в умисному заподіянні поліцейським легких тілесних ушкоджень.

Подальшу їхню долю вирішуватиме суд.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 21 Лютого 2020 15:46
Наказати по повній програмі!!! Закон один для всіх!!!
Назар Показати IP 21 Лютого 2020 16:59
Карпилівка це розсадник бидла. Знайомий з цим місцем. Гірше і не придумаєш.
1 Показати IP 28 Лютого 2020 10:41
Надіюся, не відкупляться карпиляки. Треба, щоб відповіли по всій строгості закону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus