USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Перед Великоднем на кордоні з Польщею пожвавився рух: як уникнути черг

26 Березня 2024 18:38
У зв’язку із наближенням великодніх свят у країнах Євросоюзу прикордонники фіксують збільшення потоку людей та транспорту в пунктах пропуску на кордоні з Польщею.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Останні дані свідчать про поступове щоденне збільшення кількості осіб, які перетинають кордон. Зокрема протягом останніх днів пасажиропотік в обох напрямках збільшився на 8 тисячс.

Для перетину кордону легковиками та автобусами подорожні найчастіше обирають пункти пропуску «Краківець» та «Шегині». У зв’язку з цим перед цими пунктами пропуску спостерігається накопичення транспорту. Прикордонники періодично фіксують черги також на в’їзд в Україну.

Читати ще: Польські фермери припиняють блокаду кордону з Росією

У ДПСУ нагадують, що на українсько-польському кордоні, в межах Львівської області, цілодобово функціонують шість пунктів пропуску для автомобільного сполучення.

Найменша динаміка руху спостерігається у «Смільниці», «Грушеві», «Раві-Руській» та «Угринові». З метою зменшення часу очікування в чергах громадянам рекомендують обирати ці пункти пропуску для перетину кордону.

Актуальну ситуацію щодо стану черг можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби, зокрема на сторінці Західного регіонального управління у Facebook.

Дані там оновлюються кожні три години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus