USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Передріздвяний нічний Луцьк. Фоторепортаж

6 Січня 2018 17:20
Різнокольорова ілюмінація, давній український різдвяний символ дідух на фоні вогнів сучасних торгових комплексів та таємничо-врочиста головна пішохідна вулиця міста: у якому образі постає центр Луцька у передріздвяні ночі – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Майже безлюдна уночі вулиця Лесі Українки, освітлена кольоровими вогнями святкової ілюмінації, молодь, яка фотографується всередині новорічної кулі на Театральному майдані та магічна передсвяткова атмосфера нічного середмістя: попри відсутність снігу у Луцьку за будь-якої пори доби не бракує ознак очікування величного свята Різдва Христового.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани. Показати IP 6 Січня 2018 22:30
Відчуваеться турбота про членів громади. Дякуемо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus