USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перехрестя на Дубнівській відремонтують за 10 млн

25 Червня 2018 18:47
Вартість капітального ремонту перехрестя вулиць Дубнівської та Карпенка-Карого в Луцьку оцінюють у 10,0748 мільйона гривень.

Про намір відремонтувати перехрестя департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив через систему електронних закупівель Prozorro 23 червня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 9 липня. Аукціон, на якому визначать виконавця послуг, має відбутися 10 липня.

Йдеться про розбирання щебеневих покриттiв та основ, улаштування дорожнiх корит, покриття, встановлення бортового каменю, підсилення дорожнього одягу, вирівнювання поверхонь, проведення зливової каналізації, облаштування тротуарів, нанесення розмітки, встановлення огородження та заміну дорожніх знаків.

Підрядник гарантуватиме якість виконаних робіт протягом 7 років із моменту здачі об’єкта в експлуатацію.

Ремонтні роботи планують закінчити до кінця цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
водій Показати IP 25 Червня 2018 21:36
Якщо не заберуть в Поліводи одну смугу руху, з якої він зробив стояку, то до лампочки той ремонт. І дві полоси рух прямо на Карпенка Карого з сторони Рованців щоб зняти кілометрові черги аж до Рованців

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus