USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перелік підприємств Луцька, які місту не потрібні

17 Грудня 2014 10:04
Які комунальні підприємства вважатимуть планово збитковими та існування яких підприємств недоцільне, визначили у Луцькій міськраді.

Про це під час засідання виконкому Луцької міської ради 17 грудня повідомила начальник відділу фінансового контролю та аудиту Луцькради Валентина Малютіна.

З її слів, була створена робоча група, яка проаналізувала діяльність комунальних підприємств міста та перспективи їхнього розвитку, виробивши підходи до оцінки їхньої діяльності. Усі комунальні підприємства Луцька поділили на декілька груп.

Так, планово збитковими визнали підприємства «Луцктепло», «Луцькводоканал», ЛПЕ, які мають великі компенсації з бюджету. До соціально важливих неприбуткових підприємств належать ті, які мають значні обсяги робіт, потребують фінансованих виплат з бюджету міста та виконують важливі для життєдіяльності міста функції (ЖКП № 2, 3, 7, 11, «Луцькспецкомунтранс», «Луцьксвітло», «Парки та сквери міста Луцька»).

Третя група – дотаційні підприємства, які оцінювали за збільшенням власних надходжень. До таких, наприклад, належать «Центр туристичної інформації та послуг», «Луцький міський трудовий архів».

Наступна група – планово прибуткові підприємства, метою створення яких є винятково прибуток. Це – «Луцькреклама», «Луцькмістобуд», «АвтоПаркСервіс».

Робоча група також розглянула ефективність роботи КП «Газета Луцький замок», визначивши, що робота його ефективна і підприємство має право на існування. Водночас члени групи не побачили доцільності існування КП «Луцькмістобуд», тож питання про ліквідацію підприємства винесуть на розгляд під час наступної сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
123 Показати IP 17 Грудня 2014 10:27
Приватизуйте усе - одразу стануть прибутковими!
Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 10:38
КП Ласка збиткове, Закривайте!!
Справедливий Лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 11:09
ДАІ м.Луцька теж можна закривати, толку з нього для міста просто "нуль"!
балакун Показати IP 17 Грудня 2014 11:27
Стане власником Континіум і вони швидко перетворяться на прибуткові. Відповідно і тарифи для населення злетять вгору. Міська рада цьому активно сприяє(
z Показати IP 17 Грудня 2014 11:35
МР - рахіти.... ніби за роботою
Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 12:10
А районні газетки кому потрібні. Примітивні,які передруковують всі матеріали з інших видань. Де сидять,куми,свати,друзі по пляшці.
Лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 12:27
Газета Луцький замок ефективно працює, бо керівників комунальних підприємств заставляють примусово її виписувати і не одиницями, а сотнями екземплярів, майже на кожного працівника! А читати - нічого. Один піар романюка і його свити, та поливання брудом опозиційних до місцевих князьків людей. Так можна бути прибутковим виданням.
До Романюка Показати IP 17 Грудня 2014 12:37
Дайте можливість лучанам встановити індивідуальне опалення і луцьктепло буде не потрібне з їхніми тарифами: по 30 грн куб гарячої води і 11 грн за опалення метра площі.
Волинь Показати IP 17 Грудня 2014 15:04
5 років континіум з Фірташем грабують Луцьктепло, відмивають гроші , тому там на папері мінусовий результат. А наш сраний комсомолець тігіпківський Романюк цьому всьому сприяє.
лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 18:35
у нас в державі все неприбуткове бо неможуть упирі при владі наїстися!!!! в державі крах економіки зате лексусів і порше більше ніш в Європі !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus