USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Перемоги, поразки та вітання: заключний день Чемпіонату України в Луцьку. Фото

23 Серпня 2019 23:09
Протягом трьох днів у Луцьку тривав чемпіонат України з легкої атлетики, під час якого спортсмени боролися за можливість потрапити на чемпіонат світу в Доху.

Третій день змагань, який водночас був заключним, подарував вболівальникам, які не пошкодували свого часу та прийшли підтримати спортсменів на «Авангард», чимало емоцій. Це й не дивно, адже у чаші стадіону відбувалися низка фіналів у різних видах легкої атлетики.

Так, у жінок та чоловіків відбувалися фінали у бігових видах, зокрема на 400 м з бар’єрами, 200-метрівці, 800 метрах, а жінки бігли ще й 5000 метрів. Натомість легкоатлети змагались у потрійному стрибку, метанні списа.

Легкоатлетки також стрибали у довжину, а особлива увага вболівальників була прикута до сектору стрибків у довжину, де змагалися зіркові Магучіх, Левченко, Геращенко та Чумаченко.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує своїм читачам переглянути світлини з останнього дня змагань.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гоша Показати IP 24 Серпня 2019 09:19
Дайте техрезультаты.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus