USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Переможницею чемпіонату з картингу у Луцьку стала дівчина. ФОТО

13 Березня 2013 12:58
Переможців чемпіонату з картингу «Шлях до Формули -2013» визначили у Луцьку. Абсолютну перемогу виборола молода лучанка, вона й поїде на «Формулу-1» в Будапешт, щоправда, як глядач, - про це інформують організатори.

Так, 12-ого березня у картинг-центрі СОК «Адреналін Сіті» підбили підсумки та визначили переможців Чемпіонату. Відтак, абсолютним переможцем вперше стала молода лучанка Амалія Манукян. Вона й поїде в Будапешт на етап «Формули-1».

Загалом, Чемпіонат з картингу «Шлях до Формули-2013» в СОК «Адреналін Сіті» тривав майже півроку і проводився у 10 етапів в чотирьох вікових категоріях.
У ньому взяло участь понад 200 любителів швидкої їзди, причому не тільки з Волинської області, а й Рівненської та Львівської.

Як розповів генеральний директор в СОК «Адреналін Сіті» Дмитро Гаврилов, такий турнір уже став традиційним, і проводиться вдруге.

Загалом, він тривав з жовтня по березень, що додавало учасникам ще більшої інтриги. За підсумками кожного етапу за кількістю набраних балів складався рейтинг та визначався переможець. У фінал вийшли учасники, які набрали найбільшу кількість балів.

Як з’ясувалося, одинакову кількість балів набрали два учасники: Дмитро Гуцаленко та Амалія Манукян, тому серед них відбулось жеребкування.

У результаті, абсолютним переможцем стала представниця прекрасної статі. До речі, саме Дмитро Гуцаленко був переможцем попереднього Чемпіонату і їздив у Мілан на «Формулу-1».

Також, як зазначив, Дмитро Гаврилов, у Чемпіонаті брали участь лише аматори.

Ініціатором та організатором такого заходу є СОК «Адреналін Сіті».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Bobryk Показати IP 13 Березня 2013 13:19
У Мілані гонки "Формули-1" не проводять. Якщо Гран-прі Італії то в Монці. Розберіться куди їздила дитина минулого року
ПОЗИТИВ до Bobryk Показати IP 13 Березня 2013 15:51
Шановний Bobryk дитині як ви кажете на вишляд за 30 років) Будьте уважними)))
Bobryk до ПОЗИТИВ Показати IP 13 Березня 2013 17:09
коли я писав ще фотографій не було. А зазвичай картингом займаються діти. Ось і подумав, що дитини. Фотографії до новини, як і мій коментар з*явилися через кілька годин після появи тексту та мого коментування.
Дмитро Показати IP 13 Березня 2013 19:57
Монца - передмістя Мілану, стадіон називається так само. Туристичний тур був у Мілані, прожиття нампевно так само!
Роман Показати IP 17 Березня 2013 01:44
Обiцяли призи пешим п'яти мiсцям, у мене третэ, i досье нi слуху нi духу вiд органiзаторiв. Завтра буду дзвонити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus