USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перемир'я на Грушевського закінчилося: кулі, коктейлі Молотова, вогонь

24 Січня 2014 23:07
Силове протистояння активістів Євромайдану і міліції на вулиці Грушевського в Києві поновилося. "Беркут" відкрив вогонь гумовими кулями по протестувальниках - поранено одного активіста. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на 5 канал.

У відповідь активісти закидають силовиків петардами. Зараз потерпілий отримує медичну допомогу від польових медиків. Активісти, які знаходяться на барикадах Грушевського, кажуть, що бійці спецназу відкрили вогонь першими, а це означає, що тимчасове перемир'я закінчено.

У міліції заявляють, що спокій на вулиці Грушевського порушили протестувальники. Про це заявила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.


Станом на 22:13 на Грушевського загорілася барикада, в яку потрапив коктейль Молотова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
а Показати IP 25 Січня 2014 01:28
І завтра Ці люди думають що навіть якщо янукович піде у відставку все скінчиться... наївні .... територія територія та ресурси а ви гвинтики в чужій грі ..
Аналітик Показати IP 25 Січня 2014 12:06
Януковича ненавидят и/или презирают многие. По множеству причин, и тут никого особо агитировать не надо. Но, извините, на сегодняшний день майдан для многих намного отвратнее Януковича. Из-за трёхголовых, из-за сбитых лётчиков, которые вьются вокруг трибуны, из-за ультраправых, из-за прозападных либералов, из-за ксенофобии и русофобии. Антимайданный пакет законов. Почему евроинтеграторы не хотят быть европейцами? Майдан до сего дня не сумел сформулировать и показать приемлемой и привлекательной альтернативы. Мало быть «против» чего-то и кого-то, нужно быть ещё и «за» что-то. За что? За кого? Где новые лица? Где новые идеи? Где новые проекты? Хоть бы у «Духа времени» что-то сплагиатили для приличия. Я писал позитивную программу для «Народной самообороны» Луценко, пока тот не начал продавать места в списках. Я писал позитивную программу для общественного движения «Третья республика» (не для того, название которой украл тот же Луценко, а для оригинального). Я поддерживал Майдан предпринимателей и выступления афганцев (последних только информационно). Я знаю, о чём говорю. Но пока по Крещатику ходят мальчики «Хайль Хитлер», ни о какой позитивной идеологии майдана не может быть и речи. Знаете, что нужно майдану? Две вещи: основательная чистка и ребрэндинг. Очиститься от нечисти (извините за каламбур) и сформировать привлекательный образ будущего.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus