USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Переселенці з Криму не можуть продати власні будинки

17 Листопада 2014 17:22
«Волинські» переселенки із Автономної Республіки Крим просять Луцького міського голову Миколу Романюка допомогти із житлом, адже власні домівки на тимчасово окупованому півострові вони продати не можуть, а тому у них нема коштів на придбання нових осель.

Про це стало відомо під час особистого прийому у міського очільника сьогодні, 17 листопада.

«Ми прийшли до вас, аби запитати, як нам жити далі. Бо постійне скитання по зйомних квартирах – це не діло. Нас тут небагато, але ми не можемо знати, які проблеми в кожного. Але знаю одне – з житлом важко усім», - звернулися жінки до градоначальника.

Також, зі слів кримчанок, виходом із ситуації, ймовірно, було б надання гуртожитків.

На це міський голова відповів, що подібні гуртожитки давали виключно людям, які раніше працювали на підприємствах. Тож наразі у гуртожитках немає жодного вільного місця.

«Але ми розуміємо, що вам треба помагати», - додав він.

Разом із тим одна із переселенок зауважила, що з нею на Волинь приїхала донька Наталія, яка є матір’ю-одиначкою. Тому вона поцікавилась у міського очільника, яким чином доньці стати у чергу на отримання житла.

«А ще у мене син є. Ми в Криму намагаємось продати будинок. Але що ми купимо тут? Покупці є, але продаж - нема. Бо у Криму не працюють реєстри», - додала одна із жінок.

До слова, з переселенок із Криму, які приїхали на Волинь у пошуках кращої долі, двоє жінок уже народили дітей на новому місці проживання. Незабаром іще одна, третя, «волинська» кримчанка стане мамою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus