USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пересічні волиняни платять за газ краще, ніж бюджетні установи

6 Листопада 2015 15:16
Пересічні волиняни краще розраховуються за спожиту електроенергію, аніж бюджетні установи, - інформує Під прицілом.

Комерційний директор ПАТ «Волиньобленерго» Дмитро Іванов розповів про динаміку платежів за спожиту електроенергію на Волині. Це відбулось під час засідання антикризового штабу за участю голів райдержадміністрацій області.

Зі слів Дмитра Іванова, промисловість та сільськогосподарські споживачі розраховуються за спожиту електроенергію стовідсотково. Розрахунок населення за електроенергію, сьогодні становить 87%. Але комерційний директор ПАТ «Волиньобленерго» зауважив, що це здебільшого пов’язано із затримкою нарахувань і сплати.

Найбільше занепокоєння Дмитро Іванов висловив стосовно державних сплат.



«Ми утримуємось від будь-яких силових чи технічних дій по відношенню до військкоматів і військових частин. Але, вже мільйон гривень боргу» - зауважив Дмитро Іванов.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик сказав, що поки не хоче піднімати це питання на державному рівні, та вказувати, що саме держава в особі Міністерства оборони України сьогодні має самі низькі показники розрахунку за спожиту електроенергію. Тож він доручив підготувати відповідного листа на ім’я командуючого оперативного командування «Захід» Ігоря Довганя, аби спробувати впорядкувати проблемне питання.

Зі слів Дмитра Іванова, держава не вчасно проводить розрахунки по різниці в тарифах, та по відшкодуванню пільг і субсидій, що відповідно створює проблеми при сплаті коштів ПАТ «Волиньобленерго» постачальнику електроенергії. Він розповів, що це значна сума, адже за минулий тиждень вона зросла майже в 3 рази. Якщо раніше проводились розрахунки на суму 2-3 мільйони гривень на місяць, то сьогодні вже «назбиралась» сума у 15 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
постер Показати IP 6 Листопада 2015 15:25
з гарячою водою та ж ситуація відімкненню 2015 слід завдячувати саме бюджетникам але це замовчується
Анонім до постер Показати IP 6 Листопада 2015 17:34
ПЕРЕСІЧНІ ВОЛИНЯНИ ПЛАТЯТЬ ЗА ГАЗ КРАЩЕ, НІЖ БЮДЖЕТНІ УСТАНОВИ, бо БЮДЖЕТНІ УСТАНОВИ платять ті гроші, які надходять з Києва. Пора це й знати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus