USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Переваги та особливості гель-лаків*

3 Жовтня 2022 15:21
Кожна жінка хоче зробити манікюр, який максимально довго протримається на нігтях. На нього завжди звертають увагу під час розмови, ділової конференції, він є частиною образу. На жаль, жоден звичайний лак не тримається довго. Найкращий спосіб уникнути появи непривабливих тріщин і відколів покриття – замовити манікюр з гель-лаком.

Це більш стійкий і функціональний лак, що випускається у великій кількості кольорів та з різними ефектами. Відгуки про нього суперечливі, є і негативні, але більше позитивних. Професійний та якісний манікюр зробить лише досвідчений майстер з відповідними навичками.
Які основні особливості гель-лаку?

Такий матеріал виконує не лише декоративні функції. З його допомогою можна змінити початкову форму та довжину пластини. Стандартний склад є гібридом звичайного лаку і гелю. Наноситься як покриття, здатне протриматися без тріщин та сколів до 2-4 тижнів. За весь цей час не втрачає яскравості та насиченості кольору.

Купуючи все для манікюру, багато хто звертає увагу на гель-лак. Він справді більш якісний, ніж звичайний. Структура такого покриття схожа на гумову. Для хорошого зчеплення матеріалу з поверхнею нігтя застосовують додатковий засіб, що називається основою.
Він безпечніший, адже не в'їдається в структуру пластини і не шкодить їй. Високо цінується не лише завдяки довговічності та яскравості відтінку. Багато використовують гель-лак для зміцнення тонких, ослаблених нігтів.

Головні переваги та недоліки

Гель-лаки для манікюру мають великий попит серед тих, хто замовляє розпис нігтів. Це обумовлено великою кількістю переваг:

- швидке висихання. Для полімеризації потрібна ультрафіолетова лампа. Під нею склад сушиться максимум хвилину. Після цього можна робити все, що завгодно і не боятися, що лак облупиться;

- зміцнення. При нанесенні гель-лаку нігті стають міцнішими, починають швидше рости. Це більш безпечна та зручна альтернатива нарощуванню;

- стійкість. Покриття тримається 2-4 тижні. Щоб воно збереглося надовго, відразу після нанесення потрібно виключити контакт із гарячою або холодною водою;

- універсальність. Манікюр із застосуванням гель-лаку можна зробити на короткі пластини. Це оптимальний варіант для тих, кому не подобаються надто довгі нігті.

Потрібно враховувати і той момент, що зняти покриття самостійно вдома не вдасться. Також працювати з ним зможе лише досвідчений майстер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus