USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перевірки волинських підприємців зменшились утричі

11 Липня 2013 16:19
Кількість планових документальних перевірок бізнесу на Волині зменшилась, - повідомили прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області.

У І півріччі 2013 року підрозділами податкового аудиту на Волині розпочали 31 планову документальну перевірку представників підприємницьких структур, більшість із яких завершено. Торік у І півріччі 2012 року планово перевірили 94 представника бізнесу.
Цього року в ІІІ кварталі ГУ Міндоходів в області передбачено лише 7 планових документальних перевірок суб’єктів господарювання.

«А це означає, що вектор на скорочення кількості контрольно-перевірочних заходів – визначальний у перспективному плануванні перевірок платників податків,» - зазначає заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.
За словами посадовця, скорочення кількості перевірок на стані надходжень до бюджету не позначається жодним чином.

«Більш того, зменшуючи кількість перевірок у рази, ми фіксуємо зростання надходжень до бюджету. Отож, протягом останніх років ми переконалися, що фіскальна складова у нашій роботі повинна застосовуватися лише у випадку наявності ризиків», – підкреслила Інна Степанюк.

Як запевнила заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області, поетапне скорочення кількості планових документальних перевірок відбувається протягом останніх трьох років. Проти 2010 року на Волині кількість планових документальних перевірок бізнесу зменшилася семикратно.

Разом із тим, за підсумками І півріччя 2010 року до бюджетів всіх рівнів на Волині зібрали 685,7 мільйона гривень податкових платежів. За шість місяців цього року цей показник перевищив 1 мільярд 30 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus