USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перевізника, водій якого вигнав 20-річного учасника АТО з автобуса, позбавили ліцензії

25 Листопада 2016 19:25
Перевізник, який обслуговував маршрут "Київ - Нововолинськ", припиняє здійснювати перевезення за визначеним маршрутом.

Приватний підприємець, водій якого вигнав учасника АТО з автобуса у Нововолинську, із 12 грудня цього року припиняє здійснювати перевезення за маршрутом "Київ - Нововолинськ", - інформує прес-служба Волиньскої ОДА.

У Нововолинську вивчали ситуацію і місцева влада, і керівництво АС «Нововолинськ». Як стало відомо, 30 жовтня касир Ташарчук продала пільговий квиток учаснику АТО, відповідно до наданих ним документів. У письмовому поясненні жінка зазначила, що до неї звернувся «молодий хлопець, учасник АТО, сказавши, що водії автобуса Нововолинськ – Київ, час відправлення 9.05, відмовляються його перевозити. Ми разом пішли до автобуса. У нас була суперечка з водіями, але хлопця я посадила в цей автобус».

У відділі транспорту та зв’язку виконавчого комітету Нововолинської міської ради врегулювати ситуацію, притягнувши до відповідальності перевізника та водіїв, не мали права, позаяк маршрут – міжобласний. У департаменті інфраструктури облдержадміністрації також наголосили, що вжити заходів до горе-перевізника не можуть, адже це не їхня компетенція. Лист із інформацією про ситуацію, що склалася у Нововолинську, переадресували на розгляд управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив організувати зустріч із перевізником, який працює на маршруті Київ – Нововолинськ, запросивши також представників громадськості, ветеранських організацій воїнів АТО, журналістів. Одначе прибути на відповідну зустріч перевізник Новіков відмовився.

«В листопаді 2016 року державною службою України з безпеки на транспорті проведено конкурс на визначення переможця з перевезення пасажирів на міжобласних автобусних маршрутах загального користування. Переможцем конкурсу по маршруту Київ – Нововолинськ визначено перевізника ПрАТ «Володимир-Волинське АТП – 10707», - йдеться у листі управління Уктрансбезпеки у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Адвокат Показати IP 25 Листопада 2016 20:22
Новий буде поступати аналогічно , поки законодавчо не буде закріплена відповідальність у вигляді штрафу водія ,хоча б в 100 кратному розмірі вартості проїзду по цьому маршруту .!
Глядач до Адвокат Показати IP 26 Листопада 2016 19:58
Раз ви така освідчена особа, то вкажіть будь-ласка постанову чи закон України, в якому вказано про виділення коштів для пільгових категорій. Також перевірте чи взагалі виділялись подібні кошти на область/район. За свій кошт ніхто не буде возити пільговиків.
Максим Козуб до Глядач Показати IP 29 Листопада 2016 03:14
Якщо перевізник не може отримати від держави кошти й посилається на це як на причину, чому він не здатен виконати закон, — нема питань: хай такий перевізник знімає автобуси з маршрутів, відмовляється від ліцензії тощо. У мене позиція жорстка (а я сам учасник бойових дій, сам потрапляв у різні ситуації з первізниками, сам писав скарги до Укртрансінспекції, яка потім стала Укртрансбепекою, тощо): перевізники мають або возити по закону, або не возити ніяк.
Анатоль_ Показати IP 25 Листопада 2016 20:27
Це правильно!
бред Показати IP 25 Листопада 2016 20:59
посвідчень з кожним днем більше і більше а перевізників які задарма мають їх все менше і менше.
Для повних ідійотів Показати IP 25 Листопада 2016 22:51
Скоро будете їздити на фірах! Гамно після коней зобов'яжуть прибирати різних посадовців і пільговиків по черзі. Тоді наступить рай!
Віктор Показати IP 25 Листопада 2016 22:59
Менше б клали (водії) собі в карман,то б і перевізник нічого немав би проти.А то тільки виїхав автобус з автостанції і за поворотом водій підбирає пів-автобуса пасажирів,що без білету чуть дишевше хочуть їдути.А водій вирочку в кишеню-і "Нема пасажирів-нема вирочку" .
До бреда Показати IP 25 Листопада 2016 23:04
То забув,що хлопці прийшли з війні.Приходять і,на жаль,будуть приходити.Задля того,щоб ти,моральний виродок,спокійно спав у теплому ліжку.
Пасажир Показати IP 25 Листопада 2016 23:08
Та це ж саме АТП,що "виграло" конкурс теж не пускало пільгових пасажирів до автобусу!!! Люди,не ведіться на цю інформацію!!! Просто одних хамів замінили на інших.!!
до до бреда Показати IP 26 Листопада 2016 09:15
Я посвідченя виробив ще у грудні 2014 року за 51 омбр за повноціну війну ане таку як ЗАРАЗ
нелучанин Показати IP 26 Листопада 2016 10:33
якщо держава і надалі буде робити вигляд, що нічого не відбувається і пускати справу на "само вирішиться" , то такі конфлікти будуть тільки загострюватись. ситуацію з перевезеннями треба вирішувати кардинально: зобовязати перевізників поставити касові апарати, перейти на загальну систему оподаткування, врегулювати графіки руху, щоб перевезення було рентабельним, відшкодовувати вартість перевезення пільгових категорій
атошник до нелучанин Показати IP 29 Листопада 2016 08:57
А чого не переміг?
Читач Показати IP 26 Листопада 2016 22:30
Цікаво скільки конкуренти забашляли щоб прибрати цього перевізника...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus