USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна у перший день Паралімпіади здобула чотири бронзи. ОНОВЛЕНО

8 Вересня 2016 23:39
Роман Данилюк (на головному фото) та Руслан Катишев принесли перші бронзові медалі Україні на Паралімпійських іграх 2016 року, що стартували у Ріо-де-Жанейро. Українські дзюдоїсти Юлія Галинська і Давид Хорава теж виграли "бронзу".

Роман Данилюк зайняв 3 місце у штовханні ядра. Його результат – 15,94 метрів.

Про це повідомляє Національний паралімпійський комітет України.

Руслан Катишев відзначився у стрибках у довжину з результатом 6,20 метра, - пише ТСН.

Українські дзюдоїсти Юлія Галинська і Давид Хорава теж виграли бронзові медалі. На Паралімпіаді в дзюдо виступають спортсмени з вадами зору, - інформує УНІАН.

Галинська, яка виступала у ваговій категорії до 48 кілограмів, перемогла у бронзовому фіналі японку Шизуку Хангай. У другій частині сутички їй вдався прийом Ко Учи Гарі, який приніс їй перемогу і медаль.

Зазначимо, що на Паралімпіаді-2012 у Лондоні Галинська також виграла бронзову медаль.

Давид Хорава у бронзовому фіналі для спортсменів вагової категорії до 66 кг переміг Йонг Сік Парку. Сутичка тривала 22 секунди, протягом яких українець здійснив кілька вдалих прийомів. Поєдинок завершився після того, як Хораві вдався прийом уде-хішигі-уде-гатаме.

На Паралімпіаді-2012 Хорава здобув золоту медаль.

Нагадаємо, що в ніч на 8 вересня на стадіоні «Маракана» в бразильскому Ріо-де-Жанейро відбулась церемонія відкриття Паралімпіади.
Руслан Катишев
Руслан Катишев
Юлія Галінська
Юлія Галінська
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Вересня 2016 08:20
Молодці!!!!
Прокопік В.М. Показати IP 9 Вересня 2016 09:05
Перша " параолімпійська " збірна України яка виступала до цього в Ріо показала нульовий результат , а ці молодці , гордість і наша слава ...!!! Так тримати !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus