USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Перші подихи осені у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

5 Вересня 2014 22:00
Осінь… Тепла, ніжна та м’яка. Сонячне проміння вже не таке пекуче, утім, воно все ще ніжно пестить обличчя. Осінь у Луцьку дихає прохолодним подихом легкого вітерця.

На теплому асфальті ще зовсім мало листя. Воно іще не шурхотить під ногами, а весело кружляє у золотистому вальсі із вітром. Яскраві барви осені змушують потеплішати навіть суворе середньовічне каміння Луцького замку. І цей величний красень уже не здається похмурим та важким. У луцької осені - багато кольорів: зелений, жовтогарячий, багряний... Все ще встеляє землю різнобарвний килимок із пізніх квітів. Зимовими морозами, закутавшись у теплий плед із чашечкою кави, лучани згадуватимуть таку прекрасну й теплу ранню осінь.
Фото Вікторії СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
язю Показати IP 6 Вересня 2014 10:29
100 процентів .......
рижков сергій Показати IP 6 Вересня 2014 10:44
гарні..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus