USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцький майдан сьогодні. ФОТОРЕПОРТАЖ

2 Березня 2014 19:00
Декілька тисяч волинян вкотре зібралися, аби проявити власну позицію, під час Народного віча у Луцьку сьогодні, 2 березня.

Традиційно захід розпочали із колективного виконання Гімну України. Так, більшість присутніх з гордістю промовляли милі серцю слова, поклавши правицю на серце.
«Лучани можуть не турбуватися за власну безпеку», - переконують суворі хлопці із «Народної самооборони» та «Правого сектору».
Мітингувальники висловлювали власну думку стосовно ситуації в країні й плакатами, й просто окремими репліками із натовпу.
Серед присутніх було багато людей поважного віку. Утім волинські бабусі та дідусі у активності й патріотизмі не поступалися молодому поколінню.
Не «пасла задніх» і молодь. Соціально свідомі хлопці та дівчата щотижня приходять на народні зібрання, наче в недільну школу.
Уже нікого не здивувати й присутністю на подібних зборах малечі – окремі учасники віча приходили на Театральний майдан разом із сім’ями.
Не проігнорували захід і окремі політичні діячі міста, музиканти та інші відомі лучани.
Серед мітингувальників – перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.
Фронтмен музичної формації «ФлайZZа» Андрій Тимчук та радіоведуча Вікторія Жуковська уважно слідкують за розвитком подій під час віча.
«У єдності – наша сила», - кажуть патріотично налаштовані представники сильної статі.
Загалом відвідали народне віче декілька тисяч лучан


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
гузя и даныльчука на Показати IP 2 Березня 2014 19:45
Гуся и даныльчука на пулю, бендер в концлагеря и на хлеб и воду, читайте волынскую резню, фашизму нет, мой предки не за такое будущее быдло воевали
Комсомол до гузя и даныльчука на Показати IP 2 Березня 2014 19:47
Твои предки в спины своим стреляли
Йовік до Комсомол Показати IP 2 Березня 2014 19:48
Комунякі проспіться
муха до гузя и даныльчука на Показати IP 2 Березня 2014 19:56
Ми не проти росіян, але проти такого калу як ви товаріщ
Олег Показати IP 2 Березня 2014 19:46
в нас люди молодці, дамо кацапцям
Женя Показати IP 2 Березня 2014 20:09
Я сам русский, жена украинка. Путин болен.Украина держись
Патріот Показати IP 2 Березня 2014 20:25
Українці ми прорвемось!!!!!!!!!!!
Tt Показати IP 2 Березня 2014 21:00
ще ж декілька місяців тому жили спокійно. так ні - не вистачало сотні смертей, тисячі калік, роздовбаного центру столиці, захмарного скачка валюти, збурення ненависті Сходу і Криму, правління Саші Бєлого в Західному регіоні, реального подиху війни (вже не громадянської, а світової, тільки на нашій території). І ще мало? Кому ще чогось бракувало?! То тепер вже точно порозпирає. Як писав наш світоч: Доборолась Україна до самого краю, гірше ляхів свої діти її розпинають!
лучанин Показати IP 2 Березня 2014 22:15
"Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормленный пропагандой нацизма, - этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы - звери. Лютые, кровожадные, но... смертные". А. Солженицин
НЕЛУЧАНИН до лучанин Показати IP 3 Березня 2014 00:36
а ще брехун, підла, продажна свиня. Das ist russische schwein.
Ukraine Показати IP 2 Березня 2014 22:27
О це так часи!!! Пережили тільки клан Януковича, як зразу опинились між окупантом Путіним з однієї сторони, та неврівноваженими терористами які називають себе правий сектор з іншої!!! Сказали би мені що буде таке в Україні рік назад, ніколи б не повірив!!!
Українець Показати IP 2 Березня 2014 22:31
А А Данильчук на віче був???????????
Батьківщанка. Показати IP 2 Березня 2014 22:32
А точка ж тобто фведчак
Лучанка Показати IP 2 Березня 2014 23:00
Пікачу-гузь, точка ж-фведчак, а як данльчук -хто?
Олегу Показати IP 2 Березня 2014 23:07
Ти спершу піди в магазин "Знання" і купи там політичну карту світі. Подивися на Україну, а тоді на Росію. І побачиш, що наша ненька-Україна проти Росії як моська і слон. Це по-перше. По-друге, ми - словяни і наш менталітет, світобачення і культурно-цивілізаційний код разюче різниться від цінностей ЄС. Повір, мені пощастило побачити майже пів сотні країн світу і це дійсно так. В ЄС нахто нас не чекає і не потрібно бути таким наівним думаючи, що ледве туди вступимо, так потечуть молочні ріки. Буде ще гірше. А ось РОЗУМНА справпраця з Росією вартує уваги...
НЕЛУЧАНИН до Олегу Показати IP 3 Березня 2014 00:39
поїдь в Абхазію, Осетію, Якутію, Комі і побачиш рускоє счастьє
олегу Показати IP 3 Березня 2014 15:17
ти напевно їздив з закритими очами це по перше а по друге яка співпрця може бути з росією коли нею кероеють неадекватні і хворі психопати де їхні амбіції беруть верг над всіма фокторами які можуть існувати ти що не бачиш що політика кремля сьогодні така яка була в нас при януковичі тобто закони поширюваляся тільки на простих людей а всі їхні дії по йх бачення були правомірни.Ніхто не чекає покращення від асоціації з європоя принаймні в близькому майбутньому але є перспектива,а з теперешнім керівництвом крамля нас нічого крим" СЕТЛОГО БУДУЩЕГО" не жде!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus