USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Першу чергу шахти в Нововолинську «здадуть» у 2012-му

11 Листопада 2011 15:15
На Волині 11 листопада перебуває перший заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігор Попович. У рамках робочої поїздки він зустрівся із головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком та його першим заступником Олександром Башкаленком.

Про це повідомили у прес-службі ОДА.

Ігор Попович розповів, що метою його поїздки на Волинь є ознайомлення із діяльністю ДП «Волиньвугілля», а насамперед, оглянути будівельні роботи на шахті №10 «Нововолинська».

«Будівництво ведеться у рамках запланованих програм і графіків. Ми розраховуємо, що у 2012 році, згідно із поставленими завданнями Президента України Віктора Януковича та міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка, введемо в експлуатацію першу чергу шахти №10. Це підприємство є новою шахтою в Україні і вона єдина, яка введеться в експлуатацію за роки Незалежності України», - зазначив він.

«Нині ж головне завдання як місцевої, так і центральної влади - якомога швидше ввести в експлуатацію цей об’єкт», - підкреслив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus