USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Перший фронтовий випуск»: у ВНУ вручають дипломи бакалаврів. Фото

12 Липня 2022 14:48
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки розпочали вручати дипломи бакалаврів. Учора омріяний документ про вищу освіту отримали випускники факультету культури та мистецтв, а сьогодні дипломи вручали бакалаврам факультету фізичної культури, спорту і здоров’я.

Загалом дипломи бакалавра у ВНУ отримають 1490 випускників, до 160 додатків до диплома внесено інформацію про значні досягнення в освіті.

Привітати випускників з отриманням дипломів прийшли не лише викладачі, керівництво університету, а й батьки, родичі та друзі. А першим озвучив свої вітання ректор ВНУ Анатолій Цьось.
«Це перший фронтовий випуск в історії університету, перший випуск під час війни. Дуже сподіваюся, що на факультеті фізичної культури буде ще багато випусків, але фронтових більше не буде. Адже війна закінчиться, Україна переможе і настане мир. Ми маємо пам’ятати, що сьогоднішня змога закінчити університет і отримати дипломи є завдяки Збройним силам України. Ми пишаємося ЗСУ, які зупинили ворога й не дали пройти йому всередину нашої країни. Кожен з нас має робити все можливе і неможливе для допомоги військовим, щоб швидше настав мир. Я щиро бажаю вам здоров’я та щастя. Адже лише щаслива людина робить щасливими свою сім’ю та державу», – привітав випускників Анатолій Цьось.
Своєю чергою, керівник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Василь Пантік відзначив, що в нього на душі водночас весело і сумно:«Ми провели з вами чотири роки, ви успішно закінчили рівень бакалавра, з чим вас і вітаємо. Але сумно, що через війну ми не змогли з вами реалізувати багато планів в освіті, науці, спорті. У вас унікальний випуск, адже чи не кожного випускника потрібно нагороджувати. Успішної долі та кар’єри вам».
Після привітань студенти нарешті отримали дипломи та за давньою традицією, підкинули академічні шапки вгору, що символізує закінчення навчання та здобуття освіти.
Відзначимо, що невдовзі дипломи бакалаврів отримають і випускники інших факультетів.


Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 12 Липня 2022 15:53
То в ВДУ це перший випуск з 14 року чи Цьось щось того... плутає?
Сусід Показати IP 12 Липня 2022 18:58
А яке відношення ці випускники мають до фронту? Вони що - зразу після випускного на фронт? судячи з виразу їх обличь - ні. Думаю що ці випускники ближче до маминої циці ніж до фронту. Перший випуск військового часу - вірю, а перший фронтовий випуск - ні.
Читач Показати IP 13 Липня 2022 10:48
Після випуску на фронт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus