USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перший на Волині McDonald`s може з'явитися за межами Луцька

28 Листопада 2018 21:15
Питання відкриття McDonald’s у Луцьку дуже гостро постало серед населення. Проте перший такий заклад може з’явитись не в місті, а поза його межами.

Про це в інтерв’ю виданню «Під Прицілом» розповіла голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб.

На запитання журналіста «Що стосується ТРЦ, який планують побудувати у Зміїнці. Що саме буде представляти собою заклад та як до цієї ідеї поставилися мешканці громади?» Олена Олегівна відповіла:

«Ця ділянка, яку ми продавали з аукціону, мала цільове призначення — під торгово-розважальний центр. Першу ділянку, яку ми продавали на місяць раніше, там цільовим призначенням було будівництво торгового центру. І саме цю першу викупила «Яровиця», власники якої зараз хочуть змінити цільове призначення аби побудувати там багатоквартирні будинки. І коли ця інформація «пройшла» по Зміїнцю, то жителі стали активно звертатися до сільської ради із проханням аби побудувати торговий центр. Тому після того було вирішено, що цільове призначення ділянки змінюватись не буде.

Коли ми уже подали заявку про аукціон, відгукнулося дуже багато забудовників із Луцька, які хотіли будувати саме будинки багатоквартирні, але ФОП Третьяков, який виграв тендер та придбав дану ділянку від самого початку хотів будувати там ТРЦ. На даний момент на ділянці уже є фундамент для ТРЦ і, як жартує підприємець, «на Пасху ми будемо уже там їсти пончики».

Даний підприємець мешкає у Зміїнці і всіма силами розвиває село. Тому нам дуже пощастило, що саме він викупив ділянку і будує там торговий центр. На сьогодні планується будівництво декількох магазинів, які будуть об’єднані між собою. На скільки там буде розважальний центр я не знаю, але торговий — то точно. Я уже бачила макет приміщення — це доволі великий ТЦ, на 2 поверхи. Підприємець планує зробити там аптеку, бо в нас проблема із цим, ми змушені їздити за ліками аж до Луцька або в Рокині.

Також ми хотіли відкрити у даному ТРЦ «McDonald’s» , але нам відповіли, що перший «Мак» хочуть відкрити в Луцьку, а другий уже, можливо, в нас. Ми не здаємося. Тож, можливо, і той перший «McDonald’s» буде і у нас.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: MCDONALD'S НЕ ДОМОВЛЯВСЯ ПРО ВІДКРИТТЯ ЗАКЛАДУ В ЛУЦЬКУ. ДОКУМЕНТ

Можливо тут я вчиняю і не дуже правильно, але я хочу написати лист до головного власника «McDonald’s» у світі про те, що ми хочемо відкрити перший на Волині «Мак» саме у нашій громаді. У мене є така мрія, щоб наші дітки не їздили по різних містах України, аби відвідати цей заклад, а мали все ж таки свій. Чому я так вирішила? А тому що, коли я була у Швеції, то нас розповідали про власника «ІКЕА», якому написав лист сільський голова із Тюменської області в Росії, про те, що він хоче відкрити їхній магазин у себе в селі. На цей лист власник фабрики відповів і побудував «ІКЕА» саме там, де просив сільський голова. Тобто, якщо стукати — то обов’язково відкриють. Тож на Різдвяні свята я напишу той лист і постараюсь втілити свою мрію. Бо ж, якщо чесно, я й сама ніколи не була в «McDonald’s», — зізнається Олена Олегівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Ноунейм Показати IP 28 Листопада 2018 21:21
Трц в селі, В СЕЛІ КАРЛ! Юванта в ковєлі їм мало.
Фужі до Ноунейм Показати IP 29 Листопада 2018 00:42
Н*хрен треба скажемо у небо нам магдональда їжа
Да!!! до Ноунейм Показати IP 29 Листопада 2018 09:31
Не буде в селі МАКА, це ж напевно був би перший мак в населеному пункті з населенням 1 тис. ТО ЯКИЙСЬ ГРОТЕСК , СПРАВА КОРОВИ, ЗЛІВА ГУСИ, А ПО СЕРЕДИНІ МАКДОНАЛЬДС. А ДО НЬОГО ЛЮДИ НА ФІРАХ ВСЕ ЇДУТЬ І ЇДУТЬ.
Ау до Да!!! Показати IP 30 Листопада 2018 10:46
Зміїнець читай (вважай) Луцьк
! до Ау Показати IP 30 Листопада 2018 12:21
То що ? Ти приїдеш не на фірі ? Коня здав на ковбасу ? Хахахаха
Ау до Ноунейм Показати IP 30 Листопада 2018 10:44
Дружище! Не рівняйте Токарським з Твердохліб. А тим більше Ювант з МД. Я то терпіть не можу хімфастфуд. Але відкриття такого закладу тільки ВЕЛИКИЙ ПЛЮС і не тільки селу, а й місту. Менеджмент МД на височайшому рівні, працівника МД (від прибиральниці та кухаря, до продавця та керуючого) візьмуть на будь-яку фірму. Ви сумніваєтесь, що там буде повно людей? Я ні! А 42 плюси - це вобще не дивина, а дибілізм (примітивщина необтесана) наших людей.
!11 Показати IP 28 Листопада 2018 21:27
Одне з найгостріших питань, - перший мак на Волині....
Ау до !11 Показати IP 30 Листопада 2018 10:51
А яке перше питання? Хіба не якісна робота, висока зарплата. Чи краще Вам у Польщі працюється на 20тис гривень? Знаєте поговірку: "на 10 поляків, 11 пі....сів"? А зробити щось самому на Волині слабо? Да влада - одні ГОНДУРАСИ. А ми алкаші та безбожники на таку владу заслужили!
123 до Ау Показати IP 6 Січня 2019 15:36
Які Ви недолугі)) ви далекі від розвитку нормального! Заводи та фабрики потрібно будувати! А торгові центри самі як гриби виростуть! Щой полякі і роблять! А ти завжди когось крайнім робиш) наприклад поляків)
Українець Показати IP 28 Листопада 2018 21:46
Там і місце цьому лайну - подалі від цивілізації.
Nature Показати IP 28 Листопада 2018 21:46
Як тільки жінка могла до такого додуматись !? Макдональдс поставити - це вгробити купу діток !!!!!!Доведено і є рішення суду, який нещодавно виграв відомий кухар Джейми Оливер, що ця їжа не має вмісту м'яса і не годиться навіть для собак не те, що для дітей. Рештки виробництва відмиваються амонієм і подаються як котлети. Стільки є хороших смачних кафе-пекарень, їх потрібно допускати ... Одумайтесь !
СКАЙ Показати IP 28 Листопада 2018 21:51
ТРИ МАГАЗИНА ПОРУЧ ЦЕ ТОРГОВИЙ ЦЕНТР
Навуходоносор Показати IP 28 Листопада 2018 21:53
Волынянам надоело кушать нормальную пищу? Тогда вперед, открываем "Маки"! Будем там кушать картофель фри, от которого тошнит людей во всем мире, который способствует возникновению раковых опухолей, кушать мясо, в котором нет мяса, кушать прочий непотреб "Макдональдса". Если бы не развал СССР и не образование новых государств, то эта фирма давно бы стала банкротом - в тех странах Западной Европы, где "Маки" ушиваются, там считается дурным тоном есть их пищу. Да волынские борщи из щавеля да со свининкой любого "Мака" заткнут за пояс! А сырныки? А картофельные деруны со сметаной? А "ленивые" пироги с соленым творогом? Да этим "Макам" и не тягаться с такой здоровой вкуснятиной. Пора уже перестать быть аборигенами, которые бросаются на бусы колонизаторов! И прежде всего людям государственным, которые пекутся о том, что в западном мире изгоняется. Печально все это...
No1 до Навуходоносор Показати IP 29 Листопада 2018 02:07
Тебе у той Макдональдс хтось силою тягне і їсти там заставляє? Любиш борщ і деруни - на здоров'я! У кожного є своя голова на плечах. Де і що їсти, що вдягати, яку музику слухати - це особистий вибір людини, і намагання повчити когось тут виглядає снобством.
Лучанин до No1 Показати IP 29 Листопада 2018 09:09
Хтось заставляє людей пити, курити, вживати наркотики? Хтось заставляє дітей їсти чіпси і сухарики щедро посипані хімією?
Віктор до Навуходоносор Показати IP 29 Листопада 2018 18:37
2 роки прожив в Німеччині і можу сказати що там МАКИ на кожному кроці і там завжди повно людей. А ввечері місця вільного не знайдеш, де сісти.
Лучанин до Віктор Показати IP 30 Листопада 2018 09:57
Біля гральних автоматів також завжди багато людей, але це не означає, що азартні ігри це добре. А ви знаєте хто ці люди? Який їхній соціальний статус? Які їхні доходи? Чим вони в житті займаються? В розумних книжках пишуть, що адекватні і успішні люди фастфудом харчуються дуже рідко і це для них виняток, ніж правило.
скептик Показати IP 28 Листопада 2018 22:53
вперше був у маку в Канаді в 1989 році. їжа була досить смачна. востаннє - цього року у Польщі. ТО Є КАПЕЦЬ !!!!!!!! ледве доїв цю гидоту.
ігор луцький Показати IP 28 Листопада 2018 23:02
Наша мрія-з маленьких років привчати дітей харчуватись фастфудом...Браво!!Я в шоке.
Жека Показати IP 29 Листопада 2018 08:36
Правильно для чого вам цивілізація, відкриємо кахве зустріч, нехай молодь бухає
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2018 09:00
«McDonald’s» навіть Луцьк не розгядае на перспективу -немае місця з потужним трафіком -за результатами маркетингово дослідження . А взагалі «McDonald’s» в України та у цілому світі це франчайзінг.
Ау до Лучанин Показати IP 30 Листопада 2018 10:53
Ви перестали МРІЯТИ? Мені Вас шкода!
лучанин Показати IP 29 Листопада 2018 09:05
шикарна ідея,Олено! але, щоб запрацювала,-треба: 1)приєднати ОТГ до Луцька, 2)мінімальну зарплату збільшити до 600 $ ! тоді писати нікому не треба,- вони самі прийдуть!
Навуходоносор Показати IP 29 Листопада 2018 11:51
К №1: Есть такое понятие: обработка массового сознания, молодые люди с несформировавшимся мировоззрением и понятием "что такое хорошо, а что такое плохо" - это и есть самые многочисленные жертвы "Маков" и прочей западной лабуды. Так что Ваш призыв "у каждого своя голова на плечах" по меньшей мере неуместен.
хехъ до Навуходоносор Показати IP 1 Грудня 2018 07:26
ерунда полная. Запретите пиво, водку, почему - нет? Разве спиртное уже не влияет на разум? Очевидно, кто то боится конкуренции... Зайдите в Маки в Киеве, в Одессе и посмотрите своими глазками на возраст посетителей.
Ірина Показати IP 29 Листопада 2018 18:08
Те що в західній Європі вони не користуються попитом-це брехня. Приєднати ОТГ до Луцька?Лучанин -ти Пустовіт?
лучанин до Ірина Показати IP 29 Листопада 2018 19:09
Олена хоче бути 1-ою, з її слів, в сенсі відкриття МАКів на Волині, а їй відповіли, що спочатку у Луцьку роздивляються, тому і приєднати ОТГ, стати мікрорайоном Луцька №77,наприклад,та стати ПЕРШОЮ! Але,якщо серйозно, то відсутнє економічне підгрунтя,- МАК- це крутий БІЗНЕС! -а не благодійна організація!
Ірина Показати IP 29 Листопада 2018 20:14
Згодна на 100%. Просто треба бачити,що Олену мало цікавить,що люди в гумових чоботах виходять на маршрутку. Вона будує стадіони,зупинки,МАК хоче перший-все,що видно,про що напишуть...
Навуходоносор Показати IP 29 Листопада 2018 20:50
До Виктора: В Германии я живу периодически с 1992 года и сейчас туда по делам наезжаю. В "Маках" там кушают те, кто даже картошки дома не умеет отварить. Настоящих хозяек в "Бундесе" встретить невозможно - именно поэтому гоняются за нашими женщинами немцы. Когда они в Луцке пробуют нашу пищу, то кроме слова "прима!" ничего не произносят. Немцы работают в сферах высоких технологий, в страховых и финансовых компаниях, а весь общепит отдан туркам, арабам, итальянцам и прочим соседям. Так что люля-кебабами и шаурмой они немцев уже заколебали! И вообще, там практически невозможно встретить ресторанов и кафе с хорошей кухней, одна ерунда - как правило огромный кусок мяса на тарелке да картофель фри. Да греческий салат в придачу, да пивом все это гасится. После месяца пребывания там, за волынский красный борщ с бобами можно все отдать! Кстати, во время визита в Украину госпожи Меркель, "мамочку" всех немцев (ее так там называют) угостили в Киеве украинской кухней в одном из ресторанов. Об этом писала "Suddeutsche Zeitung" . Она была шокирована вкусом здоровой пищи, что по возвращению домой собрала своих министров и попросила их подготовить распоряжение по всяческому содействию гражданам Украины для открытия ресторанов с украинской кухней в Германии. И такое распоряжение было подготовлено и отправлено в Кабмин Украины с просьбой обнародовать его. Однако до сих пор оно не обнародовано! Мало кто знает об этом! Да и сам народ наш как-то не стремится узнать побольше. А наши северные соседи, которых там уже почти 5 миллионов, быстро сообразили, что можно заработать. И вот в Гамбурге совсем недавно я посетил так называемый украинский ресторан. Все в украинском стиле, все официанты розмовляють на нашій мові, одягнені в вишиванки, крутять Сердючку, правда не голосно, одним словом - все як треба. Я вирішив запитати, як їм вдалося відкритися. І вияснив, що господар ресторану - переселенець з казахського Кокчетава, набрав він вихідців з України, наших земляків на роботу і ресторанчик непогано тримається на плаву. Одним словом, він на повну використав можливості лобіювання пані Меркель для українського бізнесу. І головне - крім цього закладу, в ФРН відкрились ще пару ресторанчиків з українською кухнею. Як пояснив мені пан із Кокчетава, там господарями є вихідці із РФ. Так що бренд "Україна" непогано продається там, але все у нашого люду заржавіло від багаторічного поневіряння владою. Її треба міняти. Так я думаю. Може мене поправить Віктор?
Анонім Показати IP 29 Листопада 2018 21:15
https://www.youtube.com/watch?v=ehzzyooWd8w "в Америці в Макдональдсі харчуються лише безхатченко та бідні" - слова із цього відео одного із блогерів, який мешкає в одном із штатів Америки
Андрій до Навуходоно Показати IP 29 Листопада 2018 23:16
Приємно читати правильну ідеологію адекватної людини. Респект Вам !
лучанин Показати IP 30 Листопада 2018 04:22
Згдний і про Німеччину, і про Америку, але ми в Україні і їх бідні- богатії порівняно з нами: середня зарплата по Україні- 300 євро (офіційна статистика), в Київі- 500. Тому навіть МАК для 90% населення- це дороге задоволення! Луцьк, можливо, один потяне. А в реальності- піца і багети на винос- to go!
Люда Показати IP 30 Листопада 2018 22:42
ПОчитавши коменти, таке відчуття, що хтось силою буде людей везти в Мак і заставляти їсти ту їжу. Якщо я не їм такого, то я й не піду туди. Таке відчуття, що хтось за когось переживає. В чому проблема??? Мало людей в Порті сидить і топче гамбургери і тому подібне, для чого цей срач.
хехъ Показати IP 1 Грудня 2018 07:42
Неуважение к выбору людей - это глупость. Напоминает картофельные бунты, когда крестьянин, по незнанию, употреблял в пищу и листья картофеля и зеленую кожуру неспелого корнеплода. Многие сейчас отказывают себе в употреблении картофеля? Так и в случае с Маками. У человека должен быть выбор, а не указка шибко умных. Убедитесь в этом, когда посещаете Мак в больших городах Украины. Кто то силой заставляет пить водку? Нет? Почему пьете. Нравится? Почему нравится? Запретите! Запретите пиво. А качество кваса?? Запретите сладкую воду и вообще сладости, которые продают в магазинах около школ - ведь это рассадник диабета)) Вот, кому то не понравился картофель-фри и баста... Все дело, очевидное - конкуренция.
шеф Показати IP 14 Грудня 2018 08:14
спортивний зал для населення. корисно й бізнес непоганий.
лучанка Показати IP 20 Березня 2019 16:52
Зміїнець - не Луцьк, вже так набридло слухати, чому стільки людей вважають, що всі близько розташовані біля Луцька села та містечка - Луцьк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus