USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Перший пішов: кум Порошенка, міністр інформполітики подав у відставку

3 Грудня 2015 10:00
Міністр інформаційної політики України, кум президента України Петра Порошенка Юрій Стець подав у відставку. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Рік тому я став членом Уряду. 9 місяців тому розпочав свою роботу МІП. Як і обіцяв, звіт про свою діяльність триматиму публічно, зокрема, і тут - у Фейсбук...І, звісно, як і обіцяв рік тому, з початком сесійного тижня пройду всі юридичні процедури в ВР та КМУ, пов'язані з реєстрацією офіційної заяви про відставку", - зауважив він.

Рік тому я став членом Уряду. 9 місяців тому розпочав свою роботу МІП. Як і обіцяв, звіт про свою діяльність триматиму...

Posted by Юрій Стець on 2 грудня 2015 р.


"Звичайно, я пам'ятав про" фактор 3 грудня "і знав, що воно - 3 грудня - рано чи пізно настане. Шкода, що рік був таким коротким .... Приємно, що він був! Спасибі за нього!" - написав у свою чергу на своїй сторінці в Facebook радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець, - повідомляє Газета.

Нагадаємо, раніше міністр інформаційної політики України Юрій Стець повідомив, що має намір подати у відставку 3 грудня 2015. А також казав, що Міністерство інформаційної політики може бути ліквідовано наприкінці року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Грудня 2015 10:54
ПЕРШИЙ - это в смысле "кум" или "свидомый"? Хотя учитывая родственные связи, например, между Порошенко и Ющенко. - эти понятия неразделимы.
не пацик Показати IP 3 Грудня 2015 14:56
а що він там робив ? прийшов щоб зробити запис в трудову книжку -посада міністр : Памятаете його дружбана Каськіва- Павленка- бовдурів з свободи а скільки генпрокурорів-міністрів мвс- голів адміністрацій а це все витрати з бюджету. Може тепер найде час збрити бороду ато запрацювався- .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus