USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Саакашвілі подав у відставку. ОНОВЛЕНО

7 Листопада 2016 12:44
Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі подає у відставку.

Він заявив, що його ніколи не обманювали стільки, скільки в Україні, і що йому набридли невиконані обіцянки президента Петра Порошенка, - повідомляє Лівий берег.

"У цій ситуації я вирішив подати у відставку і почати новий етап боротьби. У мене не опустяться руки", - заявив він.

Як пише Українська правда, Саакашвілі мотивував своє рішення тим, що президент підтримує два клани в Одесі, й область здають не просто корупціонерам, а ворогам України.

"У цій ситуації я вирішив подати у відставку й почати новий етап боротьби", – заявив Саакашвілі в Одесі.

"Нехай вони не сподіваються й не розраховують позбутися мене. Я той солдат, який іде стільки, скільки може, а потім стільки, скільки треба", – додав він.

Як пише Лівий берег, "Боротьба триває", – сказав Саакашвілі.

Те, що Саакашвілі офіційно подав документи на відставку з поста голови Одеської обласної державної адміністрації, підтвердила помічник Саакашвілі Дарина Чиж у понеділок, 7 листопада.

"Так, документи подані офіційно", - зазначила вона.

При цьому Чиж не уточнила, чи підтримує рішення Саакашвілі про відставку президент України Петро Порошенко.

Саакашвілі в травні 2015 року був призначений головою Одеської ОДА. Раніше сьогодні про відставку оголосив голова поліції Одещини Гіоргі Лорткіпанідзе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 7 Листопада 2016 13:44
І дійсно, певне, тяжко розгрібати це лайно одному, ще й коли тобі палки в колеса пхають і як тільки заважати, підставляючи. Сакварелідзе тільки за прокурорів діамантових взявся-підставили, виперли, те саме тут, і з багатьма реформаторами. Хатія: всі помічають тільки частинку поганого, але не бачать величезного шмату роботи, і думають, що та ж поліція має за день змінитись, хоча з патрульними майже так і сталось. Всі вони НАМАГАЮТЬСЯ здвинути країну з мертвої точки,в якій вона застрягла вже років 20,зробивши більше,ніж всі разом взяті чиновники за всю незалежність, але видно, на жаль, що більшість з жителів нашої Країни так і не хоче змінюватись, а навпаки - надалі залишатись в цьому болоті, не даючи можливості іншим щось змінити. Усі ми свідки того, як все таки тяжко у нас щось поміняти, а ще тяжче вибити совок з голови більшості.
123 Показати IP 7 Листопада 2016 14:41
Щось Саакашвілі з Порошенком задумали
Titanik Показати IP 7 Листопада 2016 19:39
якщо з корабля тікають щурі, то він скоро потоне
Володимир Показати IP 7 Листопада 2016 22:41
Це напевне єдиний політик котрий здатний провести реальні реформи в країні.
ТТ Показати IP 8 Листопада 2016 08:19
Очевидно йому відомі результати виборів у США адже вже має "грузинський "досвід співпраці з вказаною країною
Панове Показати IP 8 Листопада 2016 12:27
Що Ви курите? Без образ. Піарщики, які втекли із своєї країни і де вони не популярні, перебувають у розшуку, Вам допоможуть?
Микола Показати IP 8 Листопада 2016 14:22
і ось ще багато цікавого для всіх патріотів http://pravda.if.ua/news-109603.html
руїна- країна Показати IP 8 Листопада 2016 20:40
Поросенко-Вайсман всеми доступными путями вводит народ в оману,субсидии и годовые отстрочки за газ и электроэнергию не спасут пересічних укрїнців...вот Поросенко и выдумывает со своими кишенковими СМІ всякую несумітницю, що то рука Москви.. ні ліпше Кремля.Сам в тихую руководит своей финансовой империей- 110 компаний!Это Вам шановні не питушки сосать ,то каса.Какой-то гарант липовый.Йобнуть бы гаранта этой булавой по башке.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus