USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Перший трек за 28 років: Pink Floyd випустив пісню на підтримку українського народу

8 Квітня 2022 07:02
Легендарний британський рок-гурт Pink Floyd випустив нову композицію, яку записано на підтримку українського народу.

Опівночі гурт опублікував пісню Hey Hey Rise Up, в якій до Девіда Гілмора та Ніка Мейсона приєдналися Гай Пратт та Нітін Соні, а також Андрій Хливнюк з українського гурту Boombox.

Це перша композиція легендарного колективу за останні 28 років. Девід Гілмор зібрав усіх музикантів, аби підтримати українців, які героїчно захищають країну від загарбників, пише ТСН.

У композиції лунає вокал Андрія Хливнюка, де соліст гурту «Бумбокс» на Софіївській площі співає «Ой, у лузі червона калина». Учасники Pink Floyd супроводжують його спів інструментальною музикою.

Окрім того, артисти вже випустили кліп на Hey Hey Rise. У відео – кадри війни в Україні.
Девід Гілмор, у якого є невістка та онуки з України, зазначив:

«Ми, як і багато хто, відчуваємо лють і розчарування від цього мерзенного акта вторгнення в незалежну, мирну демократичну країну та вбивства її народу. Однієї з найбільших світових держав».

Усі доходи від продажу треку буде надіслано на гуманітарну допомогу Україні.

«Я сподіваюся, що він отримає широку підтримку та розголос. Ми хочемо зібрати кошти. Ми хочемо продемонструвати нашу підтримку Україні й таким чином показати, що більшість світу вважає абсолютно неправильним вторгнення держави на територію незалежної демократичної країни, якою стала Україна», – додав Гілмор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus