USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Пес Юзик «день і ніч» пильнує харчі для волинських військових

17 Серпня 2014 19:00
Волинські волонтери-активісти повернулися з «турне» навколо АТО. Вони передали речі та харчі, зібрані небайдужими краянами, у гарячі точки.

Про це повідомив активіст Андрій Попик.

До благодійництва долучились активісти із ГО «Автомайдан України».

Не встигли наші волонтери-активісти повернутись з «турне» навколо АТО, як уже плануємо наступну поїздку. Дуже дякую усім українцям! Ми справді велична нація. Вкотре переконуюсь: «Україна - ексклюзив!», - каже Андрій.

До слова, на власній сторінці у соцмережах він продемонстрував фото з песиком Юзиком й зазначив, що це пес, день і ніч пильнує усе, що передають небайдужі співвітчизники. Зокрема, сокирки, які люб'язно передали мешканці сіл Кульчин та Липляни, а разом з тим щей понад 3 тонни харчів та господарського «причандалля». «Путлер, раджу задуматись: у нас навіть літня бабуся буде вас зубами гризти заради своєї землі!» - резюмує активіст.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus