USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«П'яна» ДТП з постраждалими у Луцьку: «Опель» протаранив «Мерседес»

23 Жовтня 2017 22:24
На перехресті вулиць Потебні та Грабовського трапилася ДТП: не розминулися «Опель» та «Мерседес».

ДТП сталося вечірньої пори 23 жовтня. Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини свідки пригоди, водій автомобіля Mercedes 190 виконував поворот з вулиці Грабовського в сторону вулиці Потебні, пропускаючи автомобілі, які рухалися головною дорогою. З вулиці Потебні на вулицю Грабовського, на великій швидкості, їхав водій автомобіля Opel Vectra, якому не вдалося увійти у поворот і, як результат, він "протаранив" Mercedes.

Зі слів водія Mercedesa, водій "Опеля" перебував у стані алкогольного сп'яніння, адже після освідування показник був 0.9 проміле. Станом на 22:10 він знаходиться на місці аварії та поводить себе доволі агресивно.

Автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень, у водія Mercedesa лікарі діагностували струс мозку.

Зауважимо, що удар був такої сили, що "Мерседес" відкинуло в паркан. О 22:20 на місце пригоди прибув евакуатор, який забиратиме автівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
так не має бути Показати IP 23 Жовтня 2017 22:43
Поводить себе агресивно... це пяне *мо повинно лежати мордою в асфальті і за кожне тявкання получати ногою в морду. Кожний день аварії з пяними мудаками. Це б*дло жме гроші на таксі і робить біду іншим. Так не має бути. Треба посилювати покарання...
Олександр Показати IP 23 Жовтня 2017 23:20
Потенційний вбивця. Штрафи в десять разів підняти. другий раз сів п"яний - за грати!! Алкашня/дно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus