USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині п’яний водій спричинив подвійну ДТП

1 Червня 2016 17:19
Три автомобілі зазнали механічних ушкоджень внаслідок ДТП по проспекту Перемоги у Нововолинську, - інформує БУГ.

Водій автомобіля “Сітроен” білого кольору 1-го червня близько 14:00, не впоравшись із керуванням, протаранив автомобіль “Славута”, який стояв припаркований на узбіччі. Удар був такої сили, що обидві машини просунулись на декілька метрів вперед і пошкодили ще одне авто - “Фольцваген”, яке стояло поруч.

Винуватець дорожньої пригоди загальмувати майже не встиг, гальмівний шлях складав не більше двох метрів. На щастя, в припаркованих автомобілях на момент аварії нікого не було, тому ніхто не постраждав. Проте рятувальникам таки знайшлась робота – через пошкодження паливного баку в одній з машин почало виливатись пальне. Цю проблему, яка могла призвести до значно важчих наслідків, оперативно ліквідували.

Зі слів поліції, водій “Сітроену” перебував в стані алкогольного сп’яніння, на що вказували зовнішні ознаки. Але від медичного експертизи він категорично відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мдя Показати IP 1 Червня 2016 18:20
Зверніть увагу на передок славути і задок пасата. Красномовний доказ шкоди від підтримки вітчизняного автохламу шляхом лобіювання інтересів Васадзе і Порошенка. Замість створювати конкурентний ринок авто, взяли відгородилися законами і далі кліпають консервні банки.
1234 Показати IP 1 Червня 2016 19:41
І шо, мінус 10 штук для водія? І да:.Фольксваген, від слова ''фольк''- народний!
Анонім до 1234 Показати IP 1 Червня 2016 20:44
НЕ РОЗКАЧУЙТЕ ЛОДКУ БО Х*ЙЛО ПРИЙДЕ )))))))) БАРИГУ ТРЕБА ХВАЛИТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus