USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

П'яний водій з Волині перевозив 16 дітей

20 Червня 2014 21:45
Будучи напідпитку, волинянин керував пасажирським транспортом, у салоні якого перебувало 16 дітей.

Сьогодні, на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече у селі Ужинець Млинівського району в ході проведення профілактичних заходів на пасажирському транспорті «Автобус 2014» працівники ДАІ зупинили автобус «Мерседес Спрінтер» волинської реєстрації, інформують у прес-службі рівненської міліції.

За кермом автомобіля перебував 51-річний житель Волині, а в салоні 16 дітей віком 13-15 років, які їхали з міста Ківерці до Львова на екскурсію.

Під час перевірки документів на право керування транспортним засобом та спілкування з водієм, правоохоронці запідозрили, що у останнього присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Водію, у присутності двох свідків запропонували пройти тест на визначення стану сп’яніння. Прилад «Драгер» зафіксував, що рівень алкоголю в організмі водія більш ніж вдвічі (0,42 проміле) перевищує допустиму норму.

Як пояснив сам водій, він вчора, близько 22-ї години, випив 150 грам горілки та пляшку пива, а вже сьогодні йому о 6-й годині ранку довелося сідати за кермо.

На даного водія інспектори ДАІ склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП, а автобус тимчасово доставили в Млинівський районний відділ міліції. Згодом діти відправилися на «безпечну екскурсію» з іншим водієм, який більш відповідально поставився до свого обов’язку, а саме безпечного перевезення дітей.

Нагадаємо, через порушення Правил дорожнього руху у Луцьку за останню добу зареєстровано три автопригоди з постраждалими.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus