USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На Волині за кермом Mercedes спіймали п’яного військовослужбовця без прав: яке покарання він отримав

27 Січня 2024 12:02
На Волині судили військовослужбовця, який сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія. Чоловіка зупинили у комендантську годину.

Про це стало відомо з постанови Володимир-Волинського міського суду.

Як ідеться у матеріалах справи, 4 листопада минулого року близько другої години ночі Сергій М. рухався на Mercedes-Benz 124 вулицею Ковельською у Володимирі. У водія були ознаки алкогольного сп’яніння: він пройшов огляд, який це підтвердив. Також встановили, що Сергій М. раніше був позбавлений права керувати транспортними засобами.

Читати ще: На Волині за кермом KIA зупинили військовослужбовця під наркотиками: як його покарав суд

Тож водій отримав два адмінпротоколи за ч. 1 ст. 130 та ч. 5 ст. 126 КУпАП. На судові засідання військовослужбовець не з’являвся, тому суд вирішив розглядати справу без нього.

Оскільки докази доводили вину Сергія М., суд оштрафував його на 40 тисяч 800 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на п'ять років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олександр Показати IP 27 Січня 2024 13:23
ТЦКашникам можна робити все, для них закону не існує. Дивіться- згідно статті , цей член тцк вже був позбавлений права керувати, його знову зловили пяним і без посвідчення і знову позбавили права керувати. Що за дибілізм - його зловлять третій раз і знову позбавлять права керувати і так до безконечності бо в нас війна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus