USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Піаром луцької мерії опікуватиметься Пархом’юк

7 Серпня 2008 13:28

Відповідно до рішення виконкому Луцької міської ради 7 серпня про розподіл обов’язків між міським головою та його заступниками, роботу департаменту інформаційної політики координуватиме Анатолій Пархом’юк. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Нагадаємо, що департамент інформаційної політики віднедавна очолює знаний волинський журналіст Олександр Пирожик.
Довідково:
Олександр Пирожик перейшов на роботу до мерії з посади редактора відділу діяльності влади і місцевого самоврядування «Волинь-нова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 7 Серпня 2008 15:03
"Олександр Пирожик перейшов на роботу до мерії з посади редактора відділу діяльності влади і місцевого самоврядування «Волинь-нова" - а до цього толково лив багно на кандидата у міські голови Луцька Б.П.Шибу. О, бабло, ти - мир!
Піарщик Показати IP 7 Серпня 2008 21:12
"Піаром луцької мерії опікуватиметься Пархом’юк" - УРА!!!!!
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 09:54
Згідно негласного розподілу обо'язків журналістів Олександр Пирожик в редакції відповідав за співпрацю (підготовку заказних оплачуваних матеріалів) з партією регіонів. Вибори закінчились... Розподіл перестав діяти... В принципі усім варто визнати, більшість з нас наймані (тобто продажні) працівники. Совдепівські ідеологічні принципи вже не діють. Тому в бізнессередовищі й політиці фахівці часто переходять на роботу до вчорашніх конкурентів. Підкреслюю конкурують власники-роботодавці, а працівники-виконавці.
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 12:14
До Пирожика претензій немає, крім однієї. Він дійсно може переконати багато людей, що Шиба білий та пухнастий. Черговий дерибан назве турботою про лучан, відмивання грошей - рефоматорськими методами, звичайну крадіжку з бюджету - ефективним використанням коштів. А жертвою знову стануть лучани.
Лучанка Показати IP 8 Серпня 2008 12:18
Смішно!!! Я то думаю чому так зросла кількість піарних статей на користь Шиби.нині наші люди вже не мають такої довіри до ЗМІ. Та щоб там не писали про нього, своїми вчинками Шиба вже давно підписав собі вирок на наступних виборах мера. Тому не надовго Пирожик і Пархом"юк у Міській раді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus