USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

П’ята частина підрозділів РФ в Україні розгромлена, – Залужний

13 Серпня 2022 20:46
ЗСУ розгромили п’яту частину підрозділів російських військ, залучених до війни в Україні.

Про це повідомив головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний за підсумками розмови з головою об’єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі, пише Українська правда.

«Під час сьогоднішньої телефонної розмови в черговий раз звірили оцінки втрат росіян у цій війні.

Ми відзначаємо, що противник несе значні втрати, передусім у живій силі – пʼята частина підрозділів ЗС РФ, залучених до бойових дій в Україні, розгромлена», – сказав він.

Залужний також поінформував Міллі про те, що активні бойові дії сьогодні тривають на 1300 км фронту.

«Ми дуже потребуємо посилення артилерійського вогню – я знову звернувся з цим до наших партнерів», – зазначив головнокомандувач ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 13 Серпня 2022 20:56
відчувається присутність андрія борисовича за спиною
Анонім Показати IP 14 Серпня 2022 01:28
вже починає від них тошніти,як від арестовича; там на фронті жахлива м'ясорубка, а у них позітівчик. Просрали південь, зброї крім західної нема, люди гинуть і калічаться, війна затягується на довго,а влада обдумує схеми для легального виїзду хитрожопих за кордон. Вже є каста 'волонтерів', тепер буде каста тих, хто в армії не служив і каста 'студентів'.
Луцьк до Анонім Показати IP 14 Серпня 2022 19:22
А ви служите чи тільки під кожним постом пишете? Якби служили, то часу б не пали на писанину. Студентами хочете прикритись? Тоді інших згадайте - судимих, з 3 ма і більше дітьми, викладачів, депутатів? Чого вчепились в молодих, які ще життя не бачили. Багато з них , з 20 річних і воює , а не пише тут. Вони обрали це , контрактники і достойно виконують свою роботу. Але не всім же воювати. Та й не підлягають студенти мобілізації. Мали б сина студента, хотілось би побачити як би ви особисто випхали його на війну.
Волиняка до Анонім Показати IP 15 Серпня 2022 08:37
Як говорять за дистанційне під час війни для дітей заради їх безпеки, то баранами виростуть. А як студентів виперти на передову вмирати за дорослих Анонімів , то першими. Хай вчаться студенти, мають змогу виїхати. Не всі виїдуть , багато повернеться. Треба розумних, освідчених людей країні. Не зуміли до сих пір порядку зробити в країні, довели країну до війни, то хай хоч вони це мають змогу зробити. А то закрили як в клітці. В нас вільна краіна вільних людей. Чим вони винні? В вас була молодість ? А в них чого не має бути?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus