USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

П'ятеро постраждалих, один – у важкому стані: деталі ДТП в Луцькому районі

8 Березня 2024 09:12
У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 7 березня ввечері у селі Гремʼяче Луцького району, постраждало п'ятеро людей, усіх доправили у медичні заклади для обстеження.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, бригади медиків виїжджали на виклик про аварію з постраждалими у Луцькому районі.

В автопригоді постраждали п'ятеро людей. Усіх з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано. Зокрема двох людей доправили у Волинську обласну клінічну лікарню, ще двох – у Луцьку міську клінічну лікарню, одного постраждалого – в Луцьку центральну районну лікарню.

Один із постраждалих перебував у важкому стані. Нині він – на лікуванні у Волинській обласній кнінічній лікарні.
На місці події також працювали слідчо-оперативна група та рятувальники ДСНС.

Рятувальники транспортували трьох людей та передали працівникам медичної служби. За допомогою гідроінструменту відкрили капот автомобіля та відключили акумулятор.

Як розповіли у пресслужбі ГУНП у Волинській області, 55-річний водій Volkswagen не впорався із керуванням та з’їхав в кювет. Керманич та ще четверо пасажирів, 52, 49, 42, 38 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Усіх їх госпіталізували.

За фактом аварії відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що заподіяло потерпілим тяжке тілесне ушкодження. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus