USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П’ятий за три тижні: ЗСУ ліквідували ще одного генерала РФ

19 Березня 2022 08:31
Українські військові знищили у Чорнобаївці російського генерала Андрія Мордвічева. Це вже п’ятий генерал окупантів на рахунку Збройних сил України.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив радник глави МВС Вадим Денисенко. Також дані внесені в оперативне зведення Генштабу станом на ранок 19 березня, інформує УНІАН.

«Ми знищили у Чорнобаївці п’ятого генерала. Це генерал-лейтенант Мордвічев, керівник однієї з російських армій, яка відповідала за ситуацію на Донбасі. П’ятий генерал за три тижні! Навіть у Другу світову з моєї точки зору не було таких випадків, коли СРСР втрачав п’ять генералів за три тижні», – висловився Денисенко.

Читати ще: «Гадяцьке сафарі»: на Полтавщині мисливці відібрали у ворога 10 танків

Також Збройні Сили України вшосте знищили позиції російських окупантів на аеродромі в Чорнобаївці під Херсоном.

Вперше на цьому аеродромі позиції росіян були розгромлені 27 лютого. Після удару українських «Байрактарів» росіяни розмістили на тому ж місці нові вертольоти.

7 березня там же українці знищили близько 30 вертольотів.

16 березня стало відомо про знищення ще семи бойових вертольотів російської армії. Так, все там же, в Чорнобаївці.

18 березня українські військові вп’яте знищили в Чорнобаївці командний пункт 8 загальновійськової армії Південного військового округу РФ разом із Командувачем армії. Також були знищені й пошкоджені літаки та вертольоти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus