USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Під час атаки дронів загинув військовий з Волині Георгій Семенюк

25 Вересня 2023 11:13
Війна обірвала життя 30-річного волинянина Георгія Семенюка.

Георгій народився 5 жовтня 1992 року у селі Старий Порицьк, тут виростав і навчався у місцевій школі, яку закінчив у 2008 році, написали на сторінці гімназії у Фейсбуці.

2015-2016 роки змінили його життя зі звичного, мирного на тривожне, сповнене небезпек, воєнне. Георгій став солдатом у зоні АТО, був у гарячих точках, де велися запеклі бої, три роки служив за контрактом.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він – на захисті рідної країни. За цей час побратими стали його другою сім’єю.

Юнак загинув від атаки ворожих дронів, до кінця виконуючи свій професійний та моральний обов’язок.

Увесь колектив школи в цей гіркий час висловлює щирі співчуття мамі й сестрам, усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті героя Георгія Семенюка та розділяють їх горе.

«Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, вчителів,однокласників, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Георгія знайде вічний спокій...» – йдеться у повідомленні.

У зв’язку зі смертю Семенюка Георгія Павловича на всій території Павлівської територіальної громади оголошено дні жалоби 25, 26, 27,28 вересня 2023 року.

Детальна інформація щодо перевезення та поховання Героя буде надана додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus