USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Під час автошоу в США авто влетіло у натовп глядачів. Відео

17 Вересня 2017 10:58
Щонайменше 11 осіб постраждали в результаті наїзду автомобіля на глядачів під час автошоу в американському місті Бойсе (штат Айдахо).

Про це інформує Idaho Statesman.

У заяві, опублікованій на сайті поліції Бойсе, йдеться, що водій сірого Porsche, який брав участь в автошоу Cars and Coffee, на великій швидкості не впорався з керуванням.

«У результаті наїзду автомобіля на натовп під час автошоу на Оверленд-стрит постраждали 11 осіб. Шістьох забрали карети швидкої допомоги, ще п'ятьох вивезли з місця події приватні автомобілі», - повідомляється на сторінці поліції у Twitter.

Лейтенант поліції Чарльз ЛеБар, своєю чергою, заявив, що інцидент міг статися через те, що водій вирішив похизуватися перед публікою. «За наявними в мене даними, водій зухвало маневрував перед натовпом», - цитує газета The Idaho Statesman ЛеБара.

За словами поліцейського, водій рухався на занадто високій швидкості і, втративши контроль над автомобілем, вилетів на тротуар і на газон, де знаходилися глядачі.

На цей момент співробітники поліції проводять розслідування обставин інциденту. Винуватець події надає свідчення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus