USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час буревію у львівському парку на молоду пару впало дерево, вони загинули

2 Серпня 2021 08:15
Під час буревію у Стрийському парку Львова дерево впало на двох людей: хлопець та дівчина загинули на місці.

Про це інформує Львівська міська рада, пише Українська правда.

Загиблому хлопцю було 20 років, дівчині – 18. На момент падіння дерева вони сиділи на лавці. Від отриманих травм обоє загинули на місці.

Серед уламків лавки на місці трагедії залишився останній букет дівчини.

«Попередньо відомо, що на людей впало дві гілки, які обвалилися під час буревію. Одна гілка впала з 10 метрів, інша приблизно з 14 метрів в сторону лавки, зачепивши освітлювальну опору, яка в свою чергу також зламалася і впала на молодих людей. Хлопець і дівчина загинули одразу. Допомоги уже надавати не було кому», – повідомляє Варта 1.

Обставини події з’ясовують. На місці працюють всі служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ми Показати IP 2 Серпня 2021 08:30
Боже, яке горе батькам.... немає слів! Співчуваю. А чого ті служби не працювали і не обстежили тих дерев до трагедії?!
Лучанка до ми Показати IP 2 Серпня 2021 08:54
Так і електроопора не витримала удару!!((( Що ж це за опора........
Боб до ми Показати IP 2 Серпня 2021 09:20
Бо багато "деревозахисників", особливо старі бабки, починають дуже сильно кричати, коли відповідні служби починають кронувати або зрізати старі дерева. Вони не розуміють що дерево також старіє і трухнявіє, стає не стійким то вітру і несе небезпеку для людей. Це так як в нас на пр. Волі, позрізали старі дерева, яким по 30років, розкудахкалися на все місто.
Лучанин до Боб Показати IP 2 Серпня 2021 09:54
Та те саме і на Лесі Українки. Залишили старі липи, які в середині вже можуть бути гнилі. В той час молоді дерева неподалік вже підросли і дають тінь. В тих "деревозахисників" профільної освіти нема, але вони експерти у всьому...
Мандрівник Показати IP 2 Серпня 2021 10:23
Місяць тому був у Львові в тому ж парку. Після чергового буревію лежало багато повалених дерев, усі трухляві та занедбані. Не дивно, що колись це мало закінчитись бідою
Кабан Показати IP 3 Серпня 2021 06:58
Нема нічого в світі дорожчего, за людське життя.. горе велике. Колись в тому парку, нас водили строєм, як в арміі служив в 80 аеробомільному полку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus