USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під час п’яної сварки волинянин встромив ніж в спину своєму вітчиму

23 Січня 2019 07:20
Волинянин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, кухонним ножен наніс удар в спину своєму вітчиму. На щастя, чоловік залишився живим.

Про це йдеться у вироку Старовижівського районного суду Волинської області від 16 січня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 19 вересня 2018 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходився в приміщенні літньої кухні. Так, під час раптового конфлікту, що виник на ґрунті неприязних відносин, обвинувачений кухонним ножем умисно наніс своєму вітчиму один удар у спину, чим заподіяв йому тілесні ушкодження, які відносяться до категорії тяжких, за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

Допитаний обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав повністю, розповівши суду, що в той вечір вживав спиртні напої разом з матір'ю та вітчимом. Під час сімейної сварки він взяв ніж та умисно наніс один удар ножем у спину вітчиму. У вчиненому розкаявся, просив суд суворо не карати.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом 3 років не вчинить нового злочину.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus