USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Під час повені в Японії зникли безвісти 15 людей

6 Липня 2017 11:49
Як мінімум 15 осіб вважаються зниклими безвісти в результаті повені на півдні Японії, яка викликана зливами, передає Інтерфакс.

Як заявив на прес-конференції генсек японського кабінету міністрів Есихиде Суга, надходять численні повідомлення про людей, яких не можуть знайти.

Він поінформував, що до боротьби зі стихією залучені близько 7,5 тис. військовослужбовців, працівників поліції і рятувальників. У готовності до термінових вильотів знаходяться 40 вертольотів.

Виконувач обов'язків глави уряду (у зв'язку з від'їздом прем'єр-міністра Синдзо Абе на саміт G20) віце-прем'єр Японії Таро Асо оголосив, що на острові Кюсю склалася надзвичайна ситуація.

Значної шкоди завдано інфраструктурним об'єктам, дорогам, житловим та іншим спорудам. Частина жителів виявилися заблокованими водою. Поки влада не може підрахувати суму збитків від стихійного лиха.

Метеорологи попереджають про можливе погіршення ситуації через продовження злив аж до п'ятниці включно, можливі зсуви грунту і розлив річок. До теперішнього моменту попередження про необхідність евакуюватися отримали понад 550 тис. жителів префектур Фукуока і Ойта.

Як повіломлялося, у неділю, 2 липня, на японське місто Нагасакі на острові Кюсю налетів тайфун «Нанмадол». Через негоду довелося скасувати 43 авіарейси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus